Speltips: Dagens Dubbel Tips till Kalmar fredag 30/4

Valborg är här och med det tävlingar från Kalmar och det är lite elitloppsflärd i första avdelningen när Tae Kwon Deo ska årsdebutera.

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart
Favoriten :
7 Tae Kwon Deo bär inte många plustecken med sig inför denna starten, Det blir skor runt om och trassligt startspår samt inte startat på nästan ett helt år.
Senaste starten var självaste Hugo Åbergs Memorial där han höll storstilat från dödens och även om han inte går under 10-tid här så borde en sömnig Tae Kwon Deo vända ut och in på detta motstånd.
Speciellt då Adrian säkert har ett visst lopp i slutet på Maj i sikte.
Svårt att tippa emot en blivande världsstjärna.
Motbuden :
3 Generaal Bianco tycker jag börjar acklimatisera sig mer och mer i den högsta eliten och med två lopp i kroppen är han segeraktuell här om favoriten inte skulle vara fräsch.
Ett av få motbud i loppet.
6 Gareth Boko debuterar i regi Jerry Riordan och var ju riktigt lovande hos Lugauer så det ska bli intressant och se honom framöver.
Barfota runt om direkt och kanske viss skrällchans.
Skrällen :
5 Poet Broline tog som vanligt hand om ledningen senast på Axevalla men släppte och fastnade sen med krafter kvar i ryggar.
Bör ha gått framåt med loppet i kroppen och kanske spetsar och släpper till Adrian i första sväng.
Fattas det i favoriten eller om Adrian på något sätt överforcerar så kanske Poeten kan bjuda upp till kamp från rygg. Luckan kommer ju alltid i rygg på Kolgjinis.
Vår Vinnare :
7 Tae Kwon Deo

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
4 Awesome Kronos har äntligen ett passande startspår och är så pass snabb bakom bilen att han borde tidigt kunna komma dit. I spets har han 4 segrar och tre andrapris på sju försök och borde bli väldigt svårslagen.
Två senaste insatserna är dock inget att hänga i julgranen men det har varit tuffa lägen i bra konkurrens så han är ursäktad.
Kan vinna även från andra positioner så klar förstahäst.
Motbuden :
7 Dontloosememate är rätt så snabb bakom bilen han med och skulle han bli nedstruken någon spår är det tänkbart att han skulle kunna ta sig förbi alla invändiga och då kan det bära långt för formen är bra och han gör sällan ett dåligt lopp.
I vilket fall borde han få en bra position trots spåret och tycker han är klart första motbudet.
Bara streckad på 3% så här dagen innan så värdet kommer nog finnas där.
9 Hillbilly Woodland är van vid tuff konkurrens och avslutade bra senast.
Rent tidsmässigt finns det fart i kroppen för en tätplacering men att slå favoriten från kön känns magstarkt. Räknas dock tidigt om favoriten gör bort sig.
1 Newlight Coger vann senast på ett bra sätt och brukar gå starkt i loppen men missgynnas lite av ett innerspår då han är riktigt sölig ut bakom bilen.
Därav kan jag tycka han är överstreckad för antingen får han lite på turen att komma ut vilket inte är troligt om favoriten får ledningen i ett lugnt tempo eller också måste han ut i spåren och backa runt.
Bra häst men nja..
Skrällen :
3 Gangnam Style K har inte vunnit sen moderaterna styrde Sverige men har för den skull inte varit dålig. Det som är intressant är att man rycker alla skor till denna starten vilket är ett stort plus.
Han har visserligen aldrig vunnit med den balansen men heller inte varit sämre än fyra så markant mycket intressantare barfota.
Vår Vinnare :
4 Awesome Kronos

Spelförslag :
DD 1 : 7 Tae Kwon Deo
DD 2 : 4-7






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se