Speltips: Dagens Dubbel Tips till Bollnäs torsdag 22/4

Lucifer Lane var så bra som jag hade hoppats i tisdags och 5ggr som vinnare var lite smått förvånande. Speciellt då man var mer positiva inför loppet än innan.
Tyvärr så missade jag megaknallen i avslutningen så ingen dubbel.
Kvällens dubbel ger kanske inga dunderodds men med en klar spik i inledningen kanske vi kan hitta lite värde i sista avdelningen inför helgen.

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart
Favoriten :
4 Don Fanucci Zet har årsdebuten avklarad och trots att det ”bara” blev ett andrapris så var det med mersmak. Utvändigt om Click Bait sista varvet och går i mål på 1.09.9 i en årsdebut.
Jag sticker ut hakan och säger att vi har vinnaren av årets elitlopp här. Du kan hitta odds runt 6ggr redan nu. Ett annat roligt spel i just Elitloppet är Very Kronos Top 3. Runt 6ggr även här.
Men nu var det Bollnäs och inte Elitloppet vi skulle prata om och trots att det inte saknas motstånd i kvällens lopp så ser jag inte hur Redéns stjärna ska kunna förlora detta faktiskt.
Motbuden :
8 Brother Bill har fått ett riktigt visset spår här men är nog ändå vettigaste motbudet mot favoriten vilket säger en del. Riktigt fin häst annars och skall passas framöver.
Hugger direkt om favoriten försvinner.
3 Diamanten har visserligen ryckt upp sig lite sen han kom från Stig H till Goop men jag tror inte ens Goop funderar på att svara favoriten utan är jättenöjd med ryggen.
Skulle mot förmodan favoriten galoppera så kanske man provar i spets och då är det klart att det finns viss vinstchans. Dock långsökt.
11 Queer Fish gynnas av högt tempo och går starkt in i mål även vid stentuffa tempon hela vägen.
Ser dock inte det scenariot i detta loppet och vinna blir nog svårt.
Skrällen :
2 Ajlexes Cubano gjorde kanske sitt livs lopp senast i dödens på Chapuy och det verkar som att barfotabalansen passar den här gamla valacken utmärkt.
Bra startspår och kan nog vara bland de tre återigen.
Vår Vinnare :
4 Don Fanucci Zet

Dagens Dubbel 2 – 2640m Voltstart
Favoriten :
6 Xanthis Coktail var ute på lite djupt vatten senast när han mötte V75-meriterat motstånd.
Tillbaka i vettigare klass nu och var fin i två raka starterna innan. Gillar distansen men tränaren ligger lite lågt och är osäker på formen.
Som favorit är han ganska ointressant på dagens dubbel med dom förutsättningarna när man tror hårt på favoriten i första.
Loppet är öppet och distansen lång så mycket hinner hända på vägen.
Motbuden :
3 Fire Of Noa är relativt ny hos stall Goop och har årsdebuten avklarad. Passar på distansen och från spets har han 2/3 så Goop kommer nog ladda vad som går.
Det känns på förhand som att det blir ett typiskt sömnpiller med Goop i spets och så händer ingenting i 1500m. Svårslagen från ledningen om ingen annan offrar sig och gör jobbet utvändigt.
Vettig segerchans.
2 B.G Arne är inte alls så tokig och kan nog bli lite bortglömd här då övriga på startvolten kommer bli påpassade på namn och lägen. Har stångats i mycket värre sällskap under året och med en smygare här kan han ställa till med en obehaglig överraskning. Bara 2% i skrivande stund. Pass upp!
7 Messiah gillar jag skarpt då han är en ärlig häst som alltid gör sitt bästa och sviker sällan. Går bra över lång distans och får han lite hjälp på vägen är han bra nog att växla ner ett sånt här gäng.
13 Gazoline Mearas gjorde ett vasst intryck senast och verkar komma mer och mer för varje start.
Läget är dock visset och det behövs nog en skopa tur om man ska räcka ända till seger.
Ändå inte borta.
9 Lyckans Star drar nog på sig en hel del streck, speciellt som Örjan kör men var riktigt blek senast och jag tycker han möter ett par som är lite för bra denna gång. Blir säkerligen överspelad med Örjan med så jag står över.
Skrällen :
1 Glide Devie är tyvärr inte lika kvick ut i volt som bakom bilen men med bara tre hästar på startvolten kan det gå ändå. Går riktigt bra i spets i så fall och och har 3 vinster på sex försök men aldrig sämre än trea. Kuskbytet till Djuse är också intressant.
Vår Vinnare :
3 Fire Of Noa

Spelförslag :
DD 1 : 4 Don Fanucci Zet
DD 2 : 2-3-7-13






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se