Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Axevalla tisdag 20/4

18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

Nära den raka dubbeln igår men 8 Love No Pain hann inte riktigt dit trots bra avslutning.
Får nöja mig men att 7 Dream Creation var så pass fin som man hade hoppats och 11ggr på dubbeln är inte förlust i alla fall.
Kvällens dubbel ser extremt konstig ut på förhand och avvakta strecken under kvällen för just nu är det två väldigt konstiga favoriter i båda avdelningarna.
Jag går ut hårt och spikar årsdebuterande 6 Lucifer Lane som jag tror kommer sitta i spets tidigt och sen borde bli svårslagen.
Tränaren är lite missnöjd med förberedelserna men jag tror 70%-ig form räcker för att städa av dessa. Van vid mycket tuffare motstånd än detta.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
2 Poet Broline är favorit på strecken (32%) på förhand vilket givetvis är helt uppåt väggarna och jag skulle bli förvånad om det står sig under morgondagen.
Nu är det som det är om än väldigt märkligt då han på sin höjd är ett skrällbud.
Årsdebuterar i ny träning och tar säkert hand om ledningen här vilket är favoritpositionen men förmodligen släpper man nog ledningen ganska omgående över medeldistans.
Kanske kan vinna med optimal resa men jag avstår allt spel då det är för mycket nya faktorer som ska klaffa innan man vill betala för ett streck.
Motbuden :
6 Lucifer Lane återkommer efter en trasslig period där han var sjuk höstas och inte riktigt kunnat ladda upp som man vill under vinteruppehållet.
Besitter dock hög kapacitet och skulle nog normalt vara storfavorit i ett lopp som detta och det krävs nog kanske heller inte 100%-ig form för att utmana om segern.
Mötte ju hästar som Very Kronos, Cyber Lane och Antonio Trot förra året så måste räknas direkt här då jag tror han tidigt kan komma till ledningen med.
Barfota bak är optimal balans och det känns som att segerchansen ska vara god.
Intressant med när han inte ens ser ut att bli favorit.
4 Ragazzo Da Sopra gjorde årsdebut senast mot tuffa hästar och gjorde det bra som fyra bakom Chapuy och From The Mine. Visst, det kanske var lite sega ben till slut men är säkert rappare till den här starten och jag tror Goop är ganska optimistisk på förhand då det är lite frågetecken på värsta konkurrenterna.
Tror dock inte att Björn kommer ladda för spets då hästens avslutning brukar vara vass och Axevallas upplopp är långt. Räknas tidigt.
10 Shocking Superman har årsdebuten avklarad och mår nog bra av det loppet i kroppen men såg sisådär ut om jag ska vara ärlig.
Bra i grunden men tror det blir tufft att runda till seger. Pass.
Skrällen :
3 Zoko Lane är inte alls borta här och får garanterat ett bra lopp intill sargen.
Riktigt rapp en kort bit med rätt resa och till 2% tycker jag att man kan strecka om man vill gardera.
Vår Vinnare :
6 Lucifer Lane

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart
Favoriten :
8 Laleh Pellini är ytterligare en märklig favorit på förhand. (45%)
Kanske inte lika konstig som i förra avdelningen då hon har hög kapacitet och viss visntchans om det löser sig från spåret men jag tror det blir väldigt svårt. Pass.
Motbuden :
5 Pastorns Lady vet jag gillar förutsättningarna med framspår bakom bilen och kort distans.
Öppnar bra och borde ha vettig chans att ta ledningen där hon har fem segrar på åtta försök och aldrig varit sämre än trea.
Micke J känner hästen väl och det blir barfota runt om. Hästen att slå.
1 Hindenburg Am har två bra starter bakom sig på ett imponerande sätt men brottas med ett besvärligt innerspår här. Kan inte köra om spets och är lite utelämnad åt slumpen.
Kommer luckan blir han givetvis vinstfarlig återigen.
3 Broad Vision hade en riktigt svår uppgift senast han gästade och galopperade uppgivet i sista sväng. Inte tom i det läget men hade nog inte räckt till seger heller.
Bra i starten efter så vi får anta att formen är helt ok. Här kan man nog nöja sig med dödens och blir tempot passande kan han bli tuff till slut. 3-4:e strecket.
11 Raja Ravina provade monté senast och tog sånär fjärde raka segern.
De tre segrarna innan är tagna från just ledningen varpå dagens spår är givetvis iskallt.
Dock så kan hon rygga Pastorns Lady i starten och kanske kan man komma igenom rätt ok ändå.
Outsider på läget men har fart.
Skrällen :
6 Listas Tingeling tog rygg ledaren senast och fick fritt alldeles för sent för att kunna utmana vinnaren. Såg dock formstark ut och kan nog få en fin resa i draget återigen. Endast 2% och Jepson.
Vår Vinnare :
5 Pastorns Lady

Spelförslag :
DD 1 : 6 Lucifer Lane
DD 2 : 1-5-6-11

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.

Missa inte veckans bästa bonusar!

 • Störst
  100 kr extra
  Betsson
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Bäst odds
  100 kr extra
  NordicBet
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Snabbast
  100 kr extra
  Betsafe
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.