Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Gävle torsdag 15/4

18+ år - Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt. Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.

Torsdagens dubbellopp går på Gävletravet och det blir ett styrkeprov och ett snabblopp.
Tränaren låter väldigt positiv angående 6 Airborne och det luktar tidig ledning och sen blir han nog svår att plocka ner då jag inte ser vem som ska hålla uppe tempot i loppet.
I avslutningen blir 4 Ottens Hero stor favorit och det är kanske befogat med tanke på firma Redén/Örjan och det fina spåret men svek från ledningen senast trots att han fick bestämma så jag tycker allt man kan gardera.
Lägg till på spelförslaget nedan om du vill för att få insatsen tillbaka men jag hoppar över helt.

Dagens Dubbel 1 – 3140m Autostart
Favoriten :
6 Airborne debuterade för Oscar Berglund senast och det var rakt in i hetluften på V75 direkt. Galopperade dock direkt i starten men ställde sig och fullföljde loppet strålande som tvåa bakom favoriten. Stallet låter väldigt positiva och tror inte distansen skall vara några problem alls.
Måste ha väldigt bra segerchans i detta gäng?
Motbuden :
10 Foppa har visat bra form en längre tid men är bortvald här av Djuse till förmån för favoriten vilket ger en fingervisning om vilket häst han uppfattar som bästa vinstchansen.
Dock så är distansen lång och skulle det strula för favoriten tycker jag Foppa är första hästen bakom och 7% är väldigt lite för den här kapabla herren.
8 My New Chapter debuterade senast för Claes Eskilsson senast men galopperade och såg inget vidare ut i aktionen. Plus med Örjan givetvis men spåret är svårt och troligtvis backar man sist om det blir felfri avgång och sen ska man ut i spåren och runda alla. Till 15% tycker jag han är överstreckad även om kapacitet finns.
13 Awaited han inte riktigt få upp farten senast efter sen lucka senast i tuff omgivning. Har viss fart när det stämmer på vägen och lever lite på sin styrka så distansen borde vara ett plus.
Kommer förmodligen bli bortglömd här och är ett garderingsbud ifall man inte vill gå på favoriten.
Skrällen :
3 Miramaris Futura har Tina Thorson fått ordentlig snurr på de två senaste starterna men barfotabalansen och distansen har hon visat att hon klarar av.
Skrällbud med lite klaff. Bara 2%
Vår Vinnare :
6 Airborne

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart
Favoriten :
4 Ottens Hero har en passande uppgift här och då invändiga verkar villiga att släppa till favoriten verkar han få mycket gratis så en motiverad favorit.
Svek dock från spets senast när han inte kunde svara rygg ledaren över upploppet trots att han fick bestämma i ledningen. Något tveksam insats trots att han slog övriga fältet enkelt borde han nog gått undan för att fått godkänt.
Kortare distans nu och för tre starter sen vann över över den samma från utvändigt ledaren så kanske att det var banan som spelade honom ett spratt senast.
I vilket fall känns gardering given och för mig som tror på favoriten i inledningen lutar det nog åt att försöka jobba bort favoriten helt på insatsen senast.
Motbuden :
3 Perpetuate fick en invändig resa senast och fick aldrig riktigt chansen. Gick i alla fall en topptid i mål som övriga i loppet inte ens har sett på vykort.
Anders lär göra vad som går för att svara favoriten i starten och lyckas den manövern är nog segern inom väldigt nära räckhåll.
Måste passas över distansen.
6 Call To The Bar årsdebuterar men man rycker bakskorna direkt så uppenbarligen förväntar man sig en bra prestation. Gjorde flertalet bra lopp förra året och räknas tidigt här.
5 Holy Moses Mearas har inte startat sen i september och det har varit lite problem att få honom startklar. Besitter hög kapacitet för nuvarande klass men svårbedömd form.
Vid bred gardering.
2 Uto Broline är nog den som tar ledningen initialt men tränaren aviserar släpp och hoppas på lucka.
Barfota runt om för första gången i år och självklart kan han vinna om han får rätt lopp.
Skrällen :
9 Qiulius On Stage var inget vidare senast efter galoppen och såg inte alls ut som samma häst som vid starten innan när Mika Forss enkelt vann från ledningen.
Bra startrygg här i 2 Uto Broline och borde komma bra igenom då han själv är startsnabb.
Mika Forss hoppar upp i sulkyn igen och då han vann med hästen senast han körde och borde får en fin resa tycker jag 4% bara är riktigt intressant. Speciellt som platsspel eller H2H men kan nog även vinna med lite flax.
Vår Vinnare :
6 Call To The Bar

Spelförslag :
DD 1 : 6 Airborne
DD 2 : 3-6-9

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.

Missa inte veckans bästa bonusar!

 • Störst
  100 kr extra
  Betsson
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Bäst odds
  100% upp till 1000 kr
  NordicBet
  18+ år | regler och villkor gäller | stödlinjen.se | Gäller för alla nya spelare | 6x omsättningskrav på sport/trav, 1.80 min odds | Bonusen är giltig i 60 dagar
 • Snabbast
  100% upp till 1500 kr
  Betsafe
  18+ år | regler och villkor gäller | stödlinjen.se | Gäller för alla nya spelare | 6x omsättningskrav på sport/trav, 1.80 min odds | Bonusen är giltig i 60 dagar