Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Eskilstuna tisdag 13/4

18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

Tisdagens dubbel går på Sundbyholmstravet och det är två snabblopp vi bjuds på.
10 Jaguar Dream kan vara en vettig favorit men bakspåret krånglar till saker en aning och motstånd saknas inte. Det kanske måste klaffa lite för motbuden ska göra sig gällande men alla lär ju inte få knöliga lopp och det kan bli svårt att runda samtliga för favoriten.

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart
Favoriten :
4 Cruise fick en mardrömsstart senast och blev hängande. Backades sist och kördes invändigt men gick bra i skymundan i pigg stil. Hade nog haft vinstchans med någorlunda vettig resa.
Första känslan var att detta var en dålig favorit men sett till motstånd och lägen så växer det ändå fram till en ganska vettig vinstchans ju mer jag analyserar loppet.
Är dock inte alls säker på att det blir någon ledning här som många verkar tro.
Från spår 4 bör han dock få en bra position och slipper han bara dödens så tror jag det är hästen att slå.
Motbuden :
7 Grevin Sisu är nog allvarligaste motståndaren även om jag inte tycker man ska dra för stora växlar på loppet senast. Det var spårtrappa och värsta motbuden hade dåliga lägen och Grevin Sisu fick ett optimalt lopp och vann pliktskyldigt.
En vinst är en vinst dock och laddar Uffe lite från start här kanske han kan åka med i draget på invändiga hästen som är snabb bakom bilen.
Tycker dock att 20% är lite i överkant. Kan nog bli lite överspelad på ettan högst upp i raden.
5 Mooney gick med barfotabalans och jänkarvagn senast vilket föll väl ut och det blir samma till den här starten. Fick för långt fram senast men spurten var bra och hästen ser formstark ut.
Öppnade rätt bra näst senast vid vinsten och kanske kan vara först fram att ta över från 6 Global Tuxedo. Går i vilket fall tider för att utmana om vinst och gått bra även i tuffare omgivningar än detta.
10 Messiah är inte så tokig men bakspåret är negativt då jag tycker han går bäst när han är med där framme direkt. Stumnade lite sista biten senast men distansen var dryg och fick en vid sista sväng.
Tänkbar här kanske om man vill gardera men först som 4-5:e häst.
Tufft att runda alla är känslan.
Skrällen :
3 Frequency Am har inte haft så här bra läge bakom bilen på länge. Med tanke på startspåren hon har haft så är raden inte alls så tokig. Visst måste det klaffa lite om hon ska räcka ända till vinst men till 6% är hon ändå tänkbar.
Vår Vinnare :
Cruise

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart
Favoriten :
10 Jaguar Dream tog en meriterande spetsseger senast på V75 så givetvis är läget annorlunda denna gång men har verkligen kommit tillbaka strålande efter lång bortavaro på grund av skada.
Känns rejäl på alla sätt och vis och kan nog bli tuff att stå emot sista biten.
Bör garderas på läget dock.
Motbuden :
5 Maze Runner gillar distansen och är kvick bakom bilen. Avslutade fjolåret på tveksamt sätt men ska vara väl förberedd nu. Skorna ryker direkt och jänkarvagnen på så man siktar nog inte på tredje invändigt precis.
4 Short In Cash är lite svårbedömd efter att ha varit en sväng till Frankrike och gillar främst längre distanser än detta så lite tveksamt om han kommer hänga med i avslutningen.
Annars väldigt kapabel och Goop vet nog vad han gör.
Behöver kanske ett lopp i kroppen för att utmana om segern.
Vid tufft tempo kanske det kan räcka ändå. Nja..
6 Urban Kronos höll ok senast men jag var ändå lite besviken att han inte kunde utmana mer i loppet som Cab Lane vann. Normalt sett är han kvick bakom bilen men det är 5 Maze Runner och 7 Ural med. Normalt sett ska han kunna vara med och utmana med två lopp i kroppen men vill nog se han lite mer på tårna innan jag kan tro helhjärtat.
7 Ural kan ”allt” vissa dagar men har inte riktigt fungerat det sista.
Duger i normal författning på V75 och kommer han bara till från spåret långt ut på vingen så kan ahn ställa till med en överraskning.
7% på en häst som varit favorit på V75 är ändå streckvärt och nu ryker bakskorna vilket är ett plus.
9 Deep Pockets startar i regi Svanstedt nu och kommer från en bra unghästkarriär.
Dock inte startat på länge så att begära vinst direkt från krångligt läge är lite tufft.
Bra startrygg dock men det ska klaffa max tror jag för att räcka hela vägen. 15% är något överstreckat.
Skrällen :
2 Let's Dance D.E årsdebuterar men intressant med Mika Forss i jollen.
Inte alls omöjligt att Klaus Kern har sagt åt Mika att köra så länge lampan lyser då han är klart bäst i spets och snabb bakom bilen. Till 3% tycker jag att det kan finnas lite värde trots årsdebut då distansen är den rätta.
Vår Vinnare :
10 Jaguar Dream

Spelförslag :
DD 1 : 4 Cruise
DD 2 : 6-7-10

 

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.

Missa inte veckans bästa bonusar!

 • Störst
  100 kr extra
  Betsson
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Bäst odds
  100 kr extra
  NordicBet
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Snabbast
  100 kr extra
  Betsafe
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.