Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Solvalla fredag 26/3

18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor här.

Racing Mange gjorde en övertygande årsdebut igår och ska bli intressant att följa framöver.
Tyvärr var favoriten lite för bra i första avdelningen och Gazza B.R fick nöja sig med en andraplats.
Kvällens dubbel körs på huvudstadbanan Solvalla och som vanligt hög klass på loppen.
6 Cab Lane bör ha bra vinstchans i första avdelningen och är ett tänkbart singelstreck men jag dubblar med kapable 8 Urban Kronos som kan allt vissa dagar.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
6 Cab Lane har sju segrar på elva försök från ledningen. Årsdebuterar här men som vanligt brukar Nurmos hästar vara väl förberedda så inget som oroar.
Motståndet var inte heller så blodigt mot vad han är van vid och från ledningen måste det vara toppchans.
Finns ett par motbud som skulle kunna göra sig gällande men det känns som att det är lite som ska klaffa i så fall samtidigt som det ska strula för favoriten.
Bra segerchans.
Motbuden :
8 Urban Kronos har däremot fått årdebuten avklarad och gick bra bakom Spickleback Face och gänget som fyra. Avslutningen var snabb och ett fall framåt.
Spåret drar givetvis ner chanserna en aning men kan ”allt” vissa dagar och det får inte häxa för mycket för favoriten för då hugger Urban direkt.
1 Hector Boko vann Jepson med senast han provade för tre starter sen. Inte tillräckligt kvick för att svara alla men borde få en vettig position från innerspåret. Rygg ledaren?
En invändig resa med lucka skulle nog passa bra då han är lite bättre över kort distans än medel.
Inte alls borta.
7 Final Dream årsdebuterar även han och hade han haft spår innanför favoriten tror jag han hade haft bra chans att svara ut från start.
Ytter blir lurigt att lugga alla invändiga på spets och risken är överhängande att han hamnar lite punschigt på det. Har visserligen gjort bra lopp även från dödens men nog lite småtufft i en årsdebut.
Går allra bäst i ledningen så tror vinna blir svårt ikväll.
Skrällen :
2 Vine Vision är en lite hjärtehäst som alltid gör bra lopp de gånger han håller ordning på benen.
Möter kanske några som är lite bättre i grunden här men har fin form och fått två lopp i kroppen.
Fått två snälla lopp på raken och har ett vettigt spår nu och kan nog skrälla med lite flyt.
Vår Vinnare :
6 Cab Lane

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
4 Amorcer Levallo har vilat kort men var inne på ett banjobb på Solvalla förra veckan och såg fin och smidig ut enligt tränaren.
Barfota runt om är ett stort plus för den här herren och från bra spår räknas han tidigt.
Motbuden :
1 Knifetown Hall är inte så snabb från start att han kan utnyttja innerspåret men bör få en bra resa härifrån. Galopperat en del på slutet men kanske inte behöver stressa upp sig bakom bilen nu när man inte behöver ladda. Borde vara vass med rätt resa.
6 Lord Horse har gjort det bra på slutet utan att få vinna. Nu rycker man alla skor i hopp om lite bättre kick i steget. Satt fast senast med krafter kvar.
Rätt snabb ut bakom bilen och skulle han komma till tät är han hästen att slå.
3 Iceland Radio från stall Melander brukar Kihlström lyckas bra med och har visat bra form på slutet men kräver sitt lopp för att kunna utmana om seger.
Kanske främst platschans men streckas vid bred gardering.
Skrällen :
7 Be The One är inte alls så tokig och har placerat sig varje gång i år men har spår långt ut på vingen och möter lite tuffare hästar än normalt så får nöja sig med skrällbud.
Något överstreckad men kan vinna.
Vår Vinnare :
4 Amorcer Levallo

Spelförslag :
DD 1 : 6-8
DD 2 : 1-3-4

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.

Missa inte veckans bästa bonusar!

 • Störst
  100 kr extra
  Betsson
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Bäst odds
  100 kr extra
  NordicBet
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Snabbast
  100 kr extra
  Betsafe
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.