Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Gävle tisdag den 16/3

18+ år - Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt. Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.

Pust. Lite stolpe ut nu med vinnarna. Passa 8 Unacerveza Broline nästa start igen.
Felade kort efter start och gick ikapp invändigt. Fick trött häst framför sig i tredje inner, backades ut i sista sväng men den ryggen stannade också så Johan fick kasta sig ner på innern genom sista kurvan igen. Kryssade lite men sköt till bra när alla andra var i mål typ.
Såg riktigt fin ut annars och jag tror han vinner lopp innan tussilagon tittar fram.
Favoriten var i alla fall överstreckad från ett svårt startspår och min spetshäst 6 Dennis K. skrällde till 23ggr. 
Hoppas det gladde någon. :)
Kvällens dubbel är riktigt fina lopp med hög kvalité.
6 Click Bait blir rätt stor favorit i inledningen men jag är inte så säker på att han lyckas ta sig förbi invändiga trots att han är startsnabb.
Jag tycker att en skräll ligger på lut i inledningen så jag tar bort favoriten och spelar med mindre insats och fler kombinationer.

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart
Favoriten :
6 Click Bait får bära favoritskapet i första avdelningen. Melander tror det krävs något lopp till innan toppformen sitter där men säger samtidigt att det är en väldigt fin häst och mellan raderna kan man nog läsa sig till att han tror på bra vinstchans men garderar sig lite i sann Melanderanda.
Det är möjligt att han bara vinner detta lopp men jag har aldrig riktigt fastnat för den här herren.
Tycker han flera gånger visat ganska tveksam stridsmoral och det finns en hel del guldkorn i detta lopp som jag bara inte kan blunda för.
Snabb ut dock och de flesta verkar överens om att han ska ta sig till spets.
Jag är inte lika säker på att han kommer dit.
Motbuden :
1 On Track Piraten, denna pirat. Vilket kämpe. Hela 13 år gammal men verkar älska att tävla.
Senast såg han ut som en retad tiger på upploppet och trots en resa längst bak i kön och visa spår i slutsvängen avslutade han vasst till sjätteplatsen i en gulddivision som vanns av Disco Volante.
Han är mycket startsnabbare än vad folk tror när man laddar med honom bakom bilen.
På Bollnäs i oktober förra året hade Piraten spår ett och Bucks To Burn och Disco Volante spår två och tre. Nu släppte Emilia Leo frivilligt men hade hon jagat på honom hade han kunnat svara längre om hon hade velat.
1.08.0 fick Disco öppna den gången för att ta sig till tät och då föll han mot From The Mine till slut.
Känslan är att det blir något liknande denna gång. Antingen svarar Djuse ledningen. (Troligast) eller så kommer öppningen bli för tuff för Click Bait och Piraten är vass både i spets och med lucka från rygg ledaren. Klart vinstfarlig här.
8 Mr Golden Quick gör en riktigt intressant start här i ny regi. Katja Melkko har tagit över träningen och det ska bli riktigt intressant att se vad hon kan få ut av den här valacken.
Han stora problem har ju varit ojämnheten men de dagar han vaknat på rätt sida verkar han kunna plocka ner vem som helst från dödens t o m.
Nu kan det ju vara tufft att kräva seger direkt i årsdebuten men jag vill inte stå utanför tåget om det blir succé direkt till ynka 2%.
Gynnas hur som haver av det lilla fältet.
7 Queer Fish årsdebuterar även han och börjar kanske komma till åren men funkar bra på alla distanser även om styrkan varit hans främsta vapen.
Vann ju bl a lilla elitloppet (Sweden Cup) 2019 före bl a Cyber Lane så visst kan han flytta på sig över distansen.
Skulle det bli för tuff öppning från start så kommer han hugga direkt med sin tunga långspurt.
Skrällen :
3 Linus Boy är kanske ute på lite för djupt vatten här men har tampats länge och gjort det bra på V75 mot tufft motstånd.
Var ett tag sen nu men vann senast på bra sätt så formen verkar sitta där och skulle det klaffa kan han skrälla till 3%. Såå blodigt emot var det inte.
Vår Vinnare :
1 On Track Piraten

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
1 Månlykke A.M verkar bli ganska stor favorit här trots årsdebut. Nu rör det sig om en riktig stjärna så det kanske inte spelar så stor roll men man ska ha med sig att Melander ligger lite lågt i förhandssnacket och oroar sig för innerspåret.
Dessutom har han galopperat i de två senaste starterna som han återkommit efter vintervila.
Med det sagt så brukar han inte ta till galoppen speciellt ofta. Sju galopper på 28 starter att jämföra med värsta motbudet B.W Rune som galopperat 20/45 starter.
Trots årsdebut tycker jag att han ska räknas tidigt då loppet är ganska ojämnt med ett klart tvåhästarslopp. Favoritskapet till trots.
Motbuden :
5 B.W Rune galopperade nog bort segern senast och har tendenser att vilja ta i lite för mycket i vissa situationer. Skulle gynnas av att tidigt kunna ta över ledningen här så han kan göra sitt eget lopp i front. Stallet andas optimism och är en av två på förhand hetaste chanserna.
9 Steinfaks börjar nog närma sig formen efter ett par lopp i kroppen och han har skördat framgångar på svensk mark tidigare. Örjan upp är ett stort plus och skulle några falla bort i loppet stiger chanserna markant. Inte borta.
10 Bellfaks stångas på den här nivån mest hela tiden och körs av chefen själv. Dummat sig med galopp mycket som yngre men verkar blivit klokare med åren.
Skulle nog gärna tagit ännu längre distans men med lite klaff så kan han överraska.
Skrällen :
2 Guli Rubin vet jag att Westholm tycker är lite underskattad i dessa typer av lopp.
Gick äntligen felfritt senast och sköt till bra när luckan kom sent på upploppet. Lite sparat.
Med tanke på att många hästar i loppet tenderar att ta till galopp emellanåt så tycker jag 4% är rätt så spelbart om man går utanför de mest betrodda.
Vår Vinnare :
5 B.W Rune

Spelförslag :
DD 1 : 1-3-7-8
DD 2 : 1-5-9

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.

Missa inte veckans bästa bonusar!

 • Störst
  100 kr extra
  Betsson
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Bäst odds
  100% upp till 1000 kr
  NordicBet
  18+ år | regler och villkor gäller | stödlinjen.se | Gäller för alla nya spelare | 6x omsättningskrav på sport/trav, 1.80 min odds | Bonusen är giltig i 60 dagar
 • Snabbast
  100% upp till 1500 kr
  Betsafe
  18+ år | regler och villkor gäller | stödlinjen.se | Gäller för alla nya spelare | 6x omsättningskrav på sport/trav, 1.80 min odds | Bonusen är giltig i 60 dagar