Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Bollnäs fredag 5/3

18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

Fredagens dubbel på Bollnäs körs över kort och lång distans. Båda avdelningarna har vettiga favoriter så det blir få kombinationer där jag lutar mig mot 9 Pyckolina i inledningen som visat toppform hela året.

Dagens Dubbel 1 – 1640m Voltstart
Favoriten :
9 Pyckolina har imponerat i år med tre segrar och ett fjärdepris. Vid fjärdeplatsen fick hon inte fritt förrän sent och avslutade vasst när luckan kom så formen verkar helt på topp.
En av motbuden 12 Tåga Viktor mötte hon senast och var spelad till favorit vilket infriades efter att ha släppt ledningen och sen säkert plockade ner Tåga Viktor över upploppet.
Visserligen var inte Viktor helt körbar men till denna start har Pyckolina 20m till godo vilket kan bli helt avgörande. Vettig favorit.
Motbuden :
11 Häsen Räsern tycker jag är intressantast emot. Tufft läge även för honom men har hög kapacitet när det stämmer och tål att gå en repa då. Körs av Sveriges kallblodskung J-O Persson och håller han sig bara i rätt gångart så finns det stora fartresurser.
2 Grude Bambi har ingen jättesmickrande rad men har inte varit direkt dålig i de svenska starterna heller. Senast fick hon dödens och ledsnade så delvis ursäktad.
Här hoppar Ulf Ohlsson upp och siktet är nog inställt på spets där hon är obesegrad efter två försök.
Bra chans om ledningen nås annars tror jag hon är sårbar och därav aningen överspelad.
12 Tåga Viktor mötte favoriten senast och forcerades till ledningen varvet från mål men kunde inte köras för fullt på upploppet.
Småtufft utgångsläge med 20m tillägg på kort distans så det får inte strula alltför mycket i loppet om han ska utmana om segern. Tror det blir svårt.
1 Grude Tilla kommer även hon från Öystein Tjomsland men nu byter han kusk på sina två hästar vilket ger mig en indikation på att han inte varit nöjd på slutet.
Gjorde dock ett bra lopp senast med Ohlsson och utmanade hela upploppet ner utan att ta sig förbi.
Hoppas nog på ett lopp i rygg på lillasyster med lucka till slut. Lite intressant på läget.
4 B.W Sessa vann direkt i årsdebuten och drar på sig lite streck här men det var i billig omgivning och ska inte överskattas. Dock var det ett fall framåt från tidigare och passas framöver.
Endast vid bred gardering.
Skrällen :
15 Klack Blixten vann Magnus med näst senast och starten innan vann han ett liknande lopp som dagens till nästan 60ggr degen.
Tufft läge men utrustas med en av Sveriges vassaste drivers så skrällbud är befogat.
Vår Vinnare :
9 Pyckolina

Dagens Dubbel 2 – 2640m Voltstart
Favoriten :
12 Accolade gjorde debut för Oskar J senast och gick riktigt bra trots årsdebut och lång distans. Just distansen har han provat åtta gånger med en plump, tre vinster och resten andraplatser så det är nog rätt att konstatera att han är distansgynnad o de grövsta.
Det kunde faktiskt lika gärna slutat med seger senast för avslutningen var riktigt vass.
Rätt favorit.
Motbuden :
7 Andre Agassi har springspår på 20m tillägg men med bara en häst på start borde man tidigt kunna hitta till favoritpositionen ledningen där han är fortfarande obesegrad på sex försök.
Motståndet är kanske lite tuffare nu än senast men då avslutade han sylvasst till knapp seger så formen verkar bra. Måste kanske få trolla bort en bit för att komma till sin rätt men i ledningen biter han ifrån sig bra.
13 Big Cactus Zet var tvåa i årsdebuten senast över aktuell distans och nu rycker man alla skor i andra starten. Inte alls så tokig häst och även om läget är svårt så är han en vass avslutare. 5% är i vilket fall på tok för lite.
6 Mellby Ess årsdebuterar efter kortare vila så kanske inte att man kör tokoffensivt direkt men hästen är bra och bör vara med på en seriös kupong som 3-4e häst.
5 M.T Knight Rider vinner inte jätteofta men nu rycker man alla skor och hästen gör sällen ett dåligt lopp. Ska erkänna att det är med visst hjärtespel jag streckar då jag vunnit på hästen förr.
Men kan vara en jätteskräll med rätt resa.
Skrällen :
10 I'll Fixit mötte hästar som Oxidizer och Balotelli Crown i lördags och fick ett snällt lopp på innerspår men fullföljde helt ok till femtepriset och skaffade sig nog lite hårdhet på vägen då tiden i mål var i paritet med hans rekord över medeldistans.
Behöver nog smygas för att duga här men kusken är bra och som skrällbud tycker jag man kan strecka om man tar ett par stycken.
Vår Vinnare :
12 Accolade 

Spelförslag :
DD 1 : 9 Pyckolina
DD 2 : 5-7-12-13

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.

Missa inte veckans bästa bonusar!

 • Störst
  100 kr extra
  Betsson
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Bäst odds
  100 kr extra
  NordicBet
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Snabbast
  100 kr extra
  Betsafe
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.