Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Åby torsdag 25/2

18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor här.

Man valde ett passivt upplägg med min vinnare Thengill i tisdags där man chansade med tredje invändigt men hade ingen tur alls. Tåget gick varvet kvar och man fick helt enkelt vänta och backa runt hela fältet för att få fritt.
Blev ”mil” fram på täten men avslutade sylvasst till andrapriset bakom 10 Zinco Jet och med lite bättre resa hade man fått 18ggr på dd:n istället för dryga sex då favoriten 3 Fighter Lady som väntat bara var bäst i avslutningen efter smörresa.
Den damen ska bli intressant att följa framöver. Vann på övertygande sätt och det var nog inte sista segern.
Kvällens dubbel från Åby bjuder på ett snabblopp och ett långlopp.
Jag trodde på Tony Afrika senast mot mycket tuffare motstånd och fick inte se vad han hade att sätta emot då han galopperade 500m från mål. Tror inte han var tom i det läget och nu kör storebror vilket är plus. Har dock strulat mycket på slutet så garderar med hästen som jag tror får bästa dragloppet.

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart
Favoriten :
7 Quite Special är knapp favorit på förhand och debuterade hos Hanna Lähdekorpi senast och efter en spårsnål resa avslutade han bra fram till andrapriset bakom storfavoriten Zlatan Knick.
Går nog framåt med loppet i kroppen men har spår lite långt ut på vingen här med flera startsnabba invändigt för att kunna nå ledningen men borde få en ok position.
Slipper han bara dödens så kan det absolut sluta med seger.
Motbuden :
4 Tony Afrika spelade jag senast men Dante hamnade i dödens och kastade sig i galopp halvvarvet från mål. Bättre läge nu och lär laddas mot spets. Adrian istället tycker jag är stort plus och sköter han sig den här gången så lär man inte nöja sig med något annat än spets den här gången.
Jobbig att ta emot när det finns open stretch och mycket talar för att det kommer bli tempo på loppet med en hårddragande Tony Afrika i ledningen.
Senaste segern kom från ledningen och jag kan inte annat än tro på honom återigen.
Riktigt höga toppar när han fungerar men svårt att spika när han strulat så mycket på slutet.
Går inte såga heller.
1 Mahjong möter lite tuffare hästar än normalt men har ett perfekt läge med innerspår och han visade senast att han gillade open stretch.
Tror Bergh hoppas på att lifta med i rygg på Adrian alt 6 Seek And Destroy och sen får vi se om det räcker än en gång. Verkar speedig så lite småintressant från detta läge.
8 Dats So Cool fick äntligen utdelning på fina formen senast efter ytterligare en bra avslutning.
Läget är iskallt men få hästar i loppet och förväntad snabb inledning gör att han kanske kan komma till ändå. Jepson löser nog det taktiska och han ska räknas återigen.
5 Magic Happens är nästan streckad lika mycket som favoriten vilket gör att han tidigt är grovt överstreckad och spelvärdet dåligt. Bra vid segern nästa senast men är mer stark än speedig vilket gör att distansen hellre hade fått vara lite längre.
Kan gå om Adrian håller ett för hårt tempo i ledningen.
Riskerar att bli tempotorsk annars. Nja. Känns småkall.
6 Seek And Destroy var tvåa från ledningen senast men trots startsnabbheten tror jag det blir svårt att nå den positionen idag. Får hoppas på att kunna komma ner på innerspår och speeda till slut istället. 3-4:e strecket.
Skrällen :
2 Crossfire Simoni var med i samma lopp som Tony Afrika senast men kunde inte försvara innerspåret och hamnade i fjärde invändigt. Sköt till ok på upploppet men inte mer.
Gillar dock korta häcken och nu har man ett perfekt andraspår direkt i starten.
I ett litet fält är ändå 5% ganska lågt på en så pass bra häst.
Vår Vinnare :
4 Tony Afrika

Dagens Dubbel 2 – 2640m Autostart
Favoriten :
3 Zoccoloduro O.P vann i överlägsen stil senast från ledningen över samma distans och det ser upplagt ut för en repris här. Ser ingen som vill/kan ta emot favoriten här och med tanke på att han ”bara” är streckad på 38% än så länge gör att värdet fortfarande är bra.
Måste ha mycket vettig chans återigen.
Motbuden :
4 Conrads Janne har felat en del på slutet men de gånger han håller sig till trav brukar han vara på pallen. Gillar distansen och räknas tidigt bakom favoriten felfri.
7 Amazon Font är en vass avslutare som bör passa på distansen. Senast blev allt fel så glöm.
Bra innan det och möter bortsett från favoriten lite enklare motstånd än tidigare.
Rätt så klar andrahäst med tanke på jämnheten.
Skrällen :
10 Enzo fick alldeles för tufft lopp senast och tröttnade på kuppen sista biten.
Höll rätt så strongt ändå och fick en rejäl urblåsare i alla fall. Distansen passar bra och nu hänger man på jänkarvagn till denna start. Tänkbar med bra resa.  
Vår Vinnare :
3 Zoccoloduro O.P

Spelförslag :
DD 1 : 1-4
DD 2 : 3 Zoccoloduro O.P

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.

Missa inte veckans bästa bonusar!

 • Störst
  100 kr extra
  Betsson
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Bäst odds
  100 kr extra
  NordicBet
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Snabbast
  100 kr extra
  Betsafe
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.