Speltips: Dagens Dubbel Tips till Åby torsdag 18/2

Nära två förstarankade i tisdags men 11 Balotteli Crown fick tyvärr lite för dryg sista kurva för att hinna nå favoriten.
Slipper han fjärdespår genom sista sväng eller får en rygg att gå i så vinner han ganska lätt trots årsdebut vilket gör att jag är nöjd med spelet rent värdemässigt trots att det inte satt då det skiljde mer än dubbelt i odds.
Kvällens dubbel från Åbytravet ser ganska ojämnt ut på förhand.
Ganska stor risk/chans att favoriterna håller för trycket men jag håller nere insatserna och chansar bort 3 Echelon och garderar Flemming i avslutningen och hoppas på lite odds istället.
Echelon riskerar att inte alls hamna i rygg på ledaren och Flemmings häst återkommer från vila så lite frågetecken finns.

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart
Favoriten :
3 Echelon har tre segrar i raden och alla är tagna på samma sätt. Startsnabbt till spets, släppa och vinna via open stretch.
Perfekt spår för liknande scenario denna gång men man måste ju släppa ledningen och förr eller senare kommer man hamna i ett hack för långt bak alt att ledaren inte håller in på upploppet varpå fördelen med open stretch förminskas avsevärt.
Min rädsla är att 5 Elof Palema tar ledningen och släpper sen i sin tur till t ex Tony Afrika.
Liten chansning men med tanke på distansen borde det funka även denna gång.
Motbuden :
7 Tony Afrika tycker jag är värst emot. Sin egen största fiende men de dagar han funkar och kommer till spets är han hypervass. Skulle Dante komma iväg hyffsat så kommer man styra på framåt direkt.
Lite ojämn i prestationerna så inte fel att kolla värmningen.
Med en jämnare rad eller en bra prestation senast hade han förmodligen varit ganska stor favorit mot liknande motstånd så 4% känns oerhört lågt.
6 Högstenastalldräng gjorde debut för Heikki Dolnäs senast och det med mersmak. Höll riktigt bra från dödens och borde gått framåt med det loppet i kroppen.
Riktigt intressant här då Uhrberg känner hästen väl.
9 Unstoppable D.E. och 4 Gambit Brodde är bra i grunden men kommer båda två från tveksamma insatser vilket gör att man tvekar en aning. Men båda ska med om man garderar.
Skrällen :
5 Elof Palema vinner inte så ofta men ska det ske så tror jag chansen är som störst med framspår på Åby då han är snabb från start och kan släppa för att ta stretchen.
1% på hästen som troligtvis får rygg ledaren är lite för lågt.
Vår Vinnare :
7 Tony Afrika

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
9 Bitcoin blir favorit här på tidigare meriter och brukar vara svårstoppad felfri.
Varit ifrån ett tag men brukar inte vara någon fara. Bakspår är inte optimalt men får nog en vettig resa härifrån och borde kunna plocka ner ett halvmediokert gäng med en patenterad Flemmingstyrning. Bra favorit trots spåret.
Motbuden :
10 Aronia gör gedigna insatser hela tiden men har bakspår för första gången på länge. Höll ok från spets senast med tanke på att loppet blev lite ryckigt kört.
Kan kanske lifta med i rygg på favoriten under slutvarvet. Formstark.
5 O.M.Faststeep står bra till för att tidigt köra sig till ledningen där han trivs allra bäst.
3 vinster på fyra försök och har fått snälla lopp på slutet så dags att trycka av nu kanske?
Småintressant om man vill gardera favoriten.
1 Use Face håller nog inte ledningen men får ett bra lopp på innerspår. Haft kortare paus så läget passar bra. Vinner kanske lite väl sällan för att vara ett allvarligt hot. Plats?
Skrällen :
8 I'm The Only One har spåret längst ut på vingen men i avsaknad av riktiga startkanoner så kan hon nog ta sig förbi med lite tur. 8 starter i ledningen med 5-1-2 som resultat är starka papper.
1% är på tok för lite i vilket fall för hästen är inte alls tokig.
Vår Vinnare :
9 Bitcoin

Spelförslag :
DD 1 : 6-7
DD 2 : 5-8-9






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se