Speltips: Dagens Dubbel Tips till Kalmar fredag 5/2

Jahopp, 6 She's Ready var så fin som jag hoppades på återigen och det var riktigt fräckt att se hur Marie helt orädd tryckte till på Robert Bergh i första sväng och tog över ledningen.
Sånt gillas.
8 Torpa Olea lyckades leda från start till mål i inledningen och återigen fick vi se favoriten Alfies lite tveksamma stridsmoral även om han går bra i loppen.
Dubbeln satt till ca 15ggr pengarna vilket jag är nöjd med efter att favoriten ströks så blev ju min vinnare favorit.
Nya tag ikväll där jag tycker att favoriten är mer än tveksam i inledningen och går på två stycken med riktigt risiga lägen men desto tyngre avslutningar.
Någon av dom borde hamna vettig på det.

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart
Favoriten :
1 Herakles verkar bli ganska stor favorit i inledningen vilket vi tackar för.
På plussidan så är spåret perfekt och han har nog bra chans att ta ledningen över passande kort distans där han har 5/11. Borde ha bra vinstchans? Nja… grymt överstreckad medioker kuse säger jag.
I fjol tog han en seger i mars månad och sedan dess har han kanske haft lite otur i spårlottningen men sex gånger har han haft bra spår för att leda runt om över kort distans utan framgång.
Lägg där till att två senaste starterna varit riktigt bleka så kan man inte förvänta sig någon direkt form heller. Den här känns given att chansa bort.
Motbuden :
11 Felix Am provade monté senast med framgång. Höll sånär undan efter att ha avancerat upp utvändigt halvvarvet från mål men föll kort före mål och fick nöja sig med andrapriset.
Med senaste loppet på näthinnan så känner man sig lite bättre till mods då han hade två mediokra insatser innan det. Dock ska sägas att det var i riktigt tuff konkurrens och normalt sett står han sig bra mot dagens motstånd. Spåret är ingen höjdare men för fyra starter sen hade han spår åtta och backades sist och fick vida svängar men avslutade sylvasst så jag tror det bara är oddshöjande.
6 I'm The Only One tog ledningen senast och fick dämpa farten på mellanvarvet och kunde hålla emot in i det längsta mot en så pass bra häst som Arvid S.H.
Kanske blir svårt att ta en längd på favoriten i starten men skulle det lyckas biter hon ifrån sig bra och annars kanske man kan krypa ner i rygg.
5 Rocky Bear har ingen jätterolig rad och en nolla överst. Loppet senast hade han helt enkelt för långt fram när anfallsordern gavs så det var snudd på omöjligt att ta något.
Ändå lite tveksam form men bra i grunden så kan gå.
8 Yoghurt Composite vill jag nämna kort också eftersom loppet är ganska blekt och den som får loppet eller hittat formen bör ha vettig chans. Spåret är givetvis inget roligt alls men bortser man från senaste starten där det blev mestadels dödens så har han varit rätt så bra från svåra lägen.
Har man lite tur och hittar ner denna gång och springer en 12-tid som nästa senast bör det räcka väldigt långt. Bara 5%.
Skrällen :
4 Precious Lord är en riktig luring här. Gillar vintertiden och har tre lopp i kroppen nu. Rätt så startsnabb även han och i ledningen har han fyra vinster på sju försök.
Risk för utdragen spetsstrid vilket han inte gillar men senast var ett fall framåt så det verkar som att formen är på gång. Endast 6% tycker jag är spelvärt om man vill gardera.
Vår Vinnare :
11 Felix Am

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
2 Sato var lovande som unghäst och är riktigt bra de dagar han tävlar på fyra friska ben.
Kommer från galopp men det var felvald balans som ställde till det vilket gjorde att hästen inte fick fäste ordentligt. Köper det då han varit bra innan och från ett perfekt spår ska han kunna riva åt sig ledningen efter en kort bit. Hästen att slå och vettig favorit från bra läge.
Motbuden :
12 Hurricane River är utan tvekan bästa hästen i fältet och man hör hur besviken han är Ola Samuelsson trots fina prestationer på slutet. Han förväntar sig mycket mer helt enkelt.
Från bättre spår hade jag spikat men nu är han ändå beroende av lite hjälp på vägen och att Sato inte får styra och ställa i ledningen för då blir det svårt.
Skulle det dock bli lite tempo så är spurten riktigt tung sista 300m.
Jag vågar inte ta bort honom på någon kupong.
3 Mega Star tog tre raka segrar på ett imponerande sätt i somras innan han galopperade lika många gånger. Fick lite vila och återkommer nu.
Man brukar välja detta upplägget på säsongen och tre senaste årsdebuterna har resulterat i 3-1-1 tre senaste åren så nog borde man räkna på honom redan i debuten.
När han är bra är han riktigt bra. Passas noga!!
5 Moon's Oki Doki är kanske den som är främsta utmanare om ledningen då 4 Elof Palema förmodligen blåser till spets initialt men bör släppa.
Skulle man vara före favoriten in i första sväng så vill man nog prova i ledningen.
Bra varje gång men möter lite tuffare hästar än normalt vilket gör att han rankas ner en bit.
4 Elof Palema brukar dra iväg mot ledningen men gav sig helt i den positionen senast och över medeldistans bör man släppa och får sen hoppas på turen.
Tror kanske inte på någon seriös vinstchans men man bör veta att han är snabb ut och förmodligen släpper alt rusar när man ska planera in löpningsförhållandet.
Kan gynna 12 Hurricane River.
Skrällen :
9 Wingait Erik har galopperat dubbelt på slutet vilket så klart oroar men nu får han åter Stefan Persson i vagnen vilket fungerat bra tidigare och han riskerar nog att bli lite bortglömd här trots sina fina startrygg på favoriten. Tidsmässigt matchar han alla i loppet bara han sköter sig.
Vår Vinnare :
12 Hurricane River

Spelförslag :
DD 1 : 8-11
DD 2 : 2-3-12






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se