Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Bergsåker torsdag 4/2

18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor här.

Kvällens dubbel hämtas från Bergsåker med ett ganska öppet kallblodslopp som inledning där jag anser att det är helt fel favorit i syskonskaran.
I avslutningen var jag sugen på 6 She's Ready redan innan favoriten ströks och mina segerförhoppningar blev inte direkt mindre nu.
Kör så det ryker Marie!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
9 Alfie felade bort andrapriset bakom B.W Sture senast vilket var synd då hon gjort flertalet fina insatser på slutet både i monté och bakom vagn. Kuskförstärkt till denna starten i form av Djuse är ju plus plus. På minussidan är bakspår och trots allt rätt så få segrar. Kan vinna men bör garderas tidigt då hon är väldigt överstreckad.
Motbuden :
1 Alfa Lina är faktiskt lillasyster till favoriten och kan mycket väl spöa syrran här. Norsk Derbytvåa som visat knallform utom möjligtvis näst senast som fyra men mött tuffare motstånd än detta.
Tagit fyra segrar på 18 starter och samtliga från spets så taktiken bör vara given här.
Åtta starter i ledningen varav 4 segrar och två andrapris.
Övriga kanske har mer rutin men från spets räknas hon tidigt.
8 Torpa Olea är rätt kvick från start så borde hamna bra på det trots spåret och har gått fint för Hans Bergh. 11% kanske är i högsta laget så håll koll så hon inte sticker iväg i procenten.
7 G.G.Ojjdo är också snabb ut och det är tänkbart att man släpps till tät om man provar ordentligt.
Gick i ledningen senast och fick press flera gånger om men höll riktigt bra till fjärdepriset i ett lopp som Tekno Jerven vann. Till 17% känns han mest spelvärd.
Skrällen :
4 Spik Loke satt fast med lite krafter kvar senast och tränas av Norges kallblodskung. Segerlös förra året men ingen ickevinnare. Kan mycket väl skrälla här med rätt lopp.
Vår Vinnare :
7 G.G.Ojjdo

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
1 Dollar Hornline är knapp favorit då förhandsfavoriten 5 ready Lane är struken.
Årsdebuterar men brukar inte vara en issue med Berghs hästar men vi såg hur tomt i tanken det var på Valley Brodde i tisdags. Borde dock ha bra chans att hålla ledningen här men kommer få tryck hela vägen av min idé i loppet så kanske att Robban t o m överraskar och släpper så här i årsdebuten? Tror han har bättre chans i så fall.
Motbuden :
6 She's Ready vurmade jag för senast och varken hästen eller körande Marie Hafstad Eriksson gjorde mig besviken. Hade otur som fick dödens senast då ledaren borde svarat men löste uppgiften galant ändå genom att pressa sönder och samman hela fältet.
Älskar såna här stories och man ser när man följer hästen på sociala medier hur mån man är om honom efter olyckan i hagen.
Jättekul att hon fått sån fin ordning på honom och med tanke på strykningen tror jag segerchansen ökde markant.
Visserligen lite av ett elddop då hon inte mött såna här tuffa hästar tidigare men senast var hon stenhård så jag tror form slår klass.
4 Amour Amour är riktigt bra men väldigt ojämn och ska helst ha ett lopp i ryggar så länge som möjligt för att komma till sin rätt. Bra spår och kusk är plusfaktorer dock.
Skrällen :
2 Fast Food Hanover har mest varit ute i Monté på slutet och var ingen hit med vagn senast.
Bättre läge nu och få hästar i loppet gör att hon får en chans till.
Skrällbud för dom som vill gardera då loppet kan öppna upp sig med min vinnare pressandes i dödens.
Vår Vinnare :
6 She's Ready

Spelförslag :
DD 1 : 1-7-8-9
DD 2 : 6 She's Ready

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.

Missa inte veckans bästa bonusar!

 • Störst
  100 kr extra
  Betsson
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Bäst odds
  100 kr extra
  NordicBet
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Snabbast
  100 kr extra
  Betsafe
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.