Speltips: Dagens Dubbel Tips till Halmstad måndag 25/1

Löningsdag och Home Run förra veckan där alla DD-tips satt hela veckan gör att tuppkammen snart spricker och det finns risk för att man tar sig vatten över huvudet, speciellt då veckan ser svår ut på förhand.
Men vi inleder på Halmstad och eftersom självförtroendet är på topp så går jag emot båda favoriterna. 4 Bianca Bisa i avslutningen kanske gör att jag får ta på dumstruten kl 2115 men jag har svårt att se hur hon ska få vara ifred i ledningen när Adrian har spår utvändigt och känns väldigt överspelad.
Det skulle vara om Adrian kör galopp men med tanke på distansen så kanske han tar en enkel dödens istället.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart
Favoriten :
6 Catch The Day N.O. har sett till resultatrad överlägsna meriter i fältet med en seger och tre andrapris. Dock på dansk mark så ska inte överskattas. Lurigt läge här med innerspår på tillägg och det kan häxa på vägen är känslan.
Startat i Sverige tre gånger tidigare där han felat en gång och de två andra gångerna mötte han unghästlöftet Maestro Crowe som han var tvåa bakom och sen vann när han gjorde bort sig.
Har mindre pengar på sig än vad han borde med tanke på sina 12 segrar på 41 starter så är naturlig favorit här men spelvärdet känns lågt så jag avstår i öppet lopp.
Motbuden :
11 First One In borde nog varit favorit i ett sånt här lopp men har haft svårt att hålla reda på benen senaste starterna. Annars matchats flitigt på V75 och felfri blir han nog tuff att stå emot här.
Vettig chansspik för mindre system i ett svårlöst lopp.
3 Gulliver Sisu tycker jag är klart intressantast till bara 8% här om man ska se till rent värde.
Trots att han fortfarande väntar på första segern på svensk mark tycker jag han står på tur här. Uppvässad i jobben sen senast och är startsnabb i volt. Untersteiner i spets på Halmstad med en häst som springer en 15-tid måste tas på allvar tidigt.
8 Bastian går ner rejält i klass här och har ett passande läge för en smygare på innerspår. Med lucka på bortre lång kan han avsluta riktigt vasst. Bör segerstrida om han bara kommer till.
10 Padron Kloster vann bara en seger förra året och går nog allra bäst i tät vilket det var länge sen han hade läge för vilket kan förklara raden.
Blir ingen ledning denna gången heller men möter lite enklare hästar än normalt och har haft hyggliga avslutningar hela tiden så till 1% kan man allt strecka vid större garderingar.
Skrällen :
13 Valentin hade ett litet mellanår förra året där inte mycket stämde men är kapabel i grunden.
Fått två lopp i kroppen nu och borde gått framåt med det. Går ändå vettiga tider i loppen och kanske tuffar till sig nu om han känner att han rår på dom.
Vår Vinnare :
11 First One In

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart
Favoriten :
4 Bianca Sisa har två segrar från ledningen på sina tre senaste starter och på bra tider dessutom.
Laddas mot ledningen återigen och skulle han komma dit är chansen god men börjar snudda vid 70% vilket är helt galet. Speciellt när vi har en Adrian i loppet utvändigt som kommer vilja köra i ledningen. Visade senast på V86 att han biter ifrån sig bra i spets men mycket hänger på hur Adrian resonerar. Motiverad favorit ändå men varning utfärdad.
Motbuden :
5 Don Cash såg vi senast hur Adrian styrde på med i det V75-loppet som Taxi Out vann. Bombades till spets efter alla hade grupperat sig men blev lite het på kuppen och rullade över strax efter.
Skulle Adrian hålla lite i grejerna den här gången är hästen bra nog att utmana även från utvändigt.
1 Herakles är den som jag tror kommer hitta rygg ledaren alt 3e inner om Adrian kör hela vägen.
I vilket fall bör det bli bra med antingen rygg på favoriten med Adrian pressandes utvändigt eller tredje inner med en hårddragandes 5 Don Cash i spets.
Tränaren är uppåt och tycker segern ligger på lut och hästen känns kanonfin i träningen.
Till endast 2% i nuläget är han hyperintressant.
Skrällen :
9 Rocky Bear är en segervan herre med ett passande utgångsläge för en smygare här.
Älskar distansen och kan nog skrälla till om det stämmer lite i loppet.
Vår Vinnare :
5 Don Cash

Spelförslag :
DD 1 : 3-8-11
DD 2 : 1-5






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se