Speltips: Dagens Dubbel Tips till Halmstad måndag 11/1

Ny vecka inleds på Halmstad och hoppas på lite bättre medgång denna vecka då förra veckan mest var strukna ”vinnare”. Avslutade fredagen med en bra vinnare i 1 Madame Af Djupmyra till 6.46 men tyvärr svek spiken i första.
Kvällens dubbel är ganska ojämn med få hästar som borde göra upp om segern.
8 Quick Lane känns som kvällens bästa vinnare trots spåret.

Dagens Dubbel 1 – 3140m Voltstart
Favoriten :
6 Panamera trivs över den långa distansen och blir motiverad favorit men är aningen ojämn i prestationerna för att man ska kunna lita på honom fullt ut.
Senast kan vi glömma då allt blev fel med dryg inledning och fick backas sist och ledsnade nog lite men motståndet var ganska tufft.
Bra innan det och vid vinsten var det liknande förutsättningar som ikväll men då fick man å andra sidan ett optimalt lopp. Räknas med vinstchans med bör garderas tidigt.
Motbuden :
10 Global Takeover var inte alls sig lik senast men då släppte man spets och försökte lifta med. Möjligtvis att inledningen blev för dryg för ska kunna bättre än så.
Lite intressant läge med springspår på volten och Adrian lär satsa framåt omgående för att ta över ledningen. I spets har Global Takeover sex vinster på nio försök så med tanke på att loppet inte håller vidare klass så kan det nog bära hela vägen.
5 Sandsjöns Enzo är kanske den med bäst meriter i loppet och har två raka andrapris i raden så formen sitter nog där. Att det är bra en seger och sex andraplatser under fjolåret ska man nog inte ta så hårt på. Varit små marginaler och kunde lika gärna varit ett par segrar till.
Oprövad över just tre varv men har gjort bra lopp över 2640m så inget som oroar.
Står bra till i loppet och räknas tidigt. Kanske bästa spelet trots allt då han inte blir favorit.
Skrällen :
4 Stand By Ken har inte vunnit på väldigt länge men står ensam 20m före de värsta konkurrenterna och bör få ett bra lopp. Även gynnad av lite längre distanser.
Vår Vinnare :
5 Sandsjöns Enzo

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
8 Quick Lane borde bli favorit till slut trots utgångsläget.
Loppet håller ingen vidare klass och det är inte många man kan tänka sig som kan få nosen först i loppet. Untersteiner låter inte vidare bekymrad över att ta dödens här och han har gjort bra lopp där tidigare så vinstchansen bör vara vettig från alla positioner.
Klar förstahäst.
Motbuden :
2 Racing Ribb är det naturliga motbudet då han tidigt kan komma till ledningen här efter något halvvarv. Gjort skapliga lopp på slutet utan att få vinna och givetvis kan det bära hela vägen denna gång från spets. Känslan är dock att det behöver strula en hel del för favoriten för att kan ska orka svara över upploppet.
3 Explosive Class har en lite missvisande rad och kan en del faktiskt. Möter kanske lite tufft motstånd här men loppet är som sagt ojämnt och eventuellt kan han hinna före Racing Ribb mot ledningen där han har 4/6. Frågan är bara om 6 Roofparty släpper till en 2%-are?
Skrällen :
6 Roofparty brukar blåsa till ledningen och sedan släppa för att hoppas på lucka och optimal resa.
Krävs för att kunna räcka till seger normalt sett men denna gång kanske man provar i spets?
Skrällbud hur som haver.
Vår Vinnare :
8 Quick Lane

Spelförslag :
DD 1 : 5-6-10
DD 2 : 8 Quick Lane






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se