Speltips: Dagens Dubbel Tips till Gävle torsdag 7/1

Torsdagens dubbel känns väldigt favoritbetonad på förhand och det är inte ofta jag vill spela favoriterna men båda Katja Melkkos hästar har bra form och borde tidigt komma till spets båda två. Väl där borde båda två vara ytterst svårslagna.
Enda som oroar lite är att 5 James Gonzales rullade över sista biten senast men å andra sidan är motståndet lättare denna gång och innan senast var det fyra raka segrar så jag väljer att spela raka dubbeln och hoppas på 5-6ggr pengarna.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
3 Estelle Nordique är som många av Katja Melkkos hästar en vältränad urstark tjej som framför allt gillar längre distanser men från spår tre ska hon nog kunna köras framåt direkt och göra sitt eget lopp. Faktum är att hon endast gjort sex starter på medeldistans men har två segrar och fyra andrapris som facit vilket är strålande.
Enda risken är väl att hon skulle torska sista biten mot någon på speed men Torbjörn Jansson är rutinerad och van att köra hästen så han löser nog det med att ge henne det lopp som ger högst vinstchans. Bra favorit i ett halvdant lopp för övrigt.
Motbuden :
2 Infinite Knight är rätt så kapabel och kan absolut matcha de bästa tidsmässigt. Har haft lite otur på slutet med loppen samt suttit fast och inte pressats.
Gjorde bra lopp innan det och borde få ett fint lopp i draget från spåret så räknas som ett av få vettiga motbud i loppet.
10 Lovemore hade varit borta väldigt länge inför förra starten och höll ok med tanke på det. Har säkert gått framåt med det loppet i kroppen och vid vinsten för tre starter sen gick hon i mål på en bra tid och slog favoriten då.
Dock så var det ombytta roller med framspår och favoriten var bara någon längd efter från bakspår men skulle favoriten göra bort sig så kan hon hugga direkt.
1 Run A Mile har bara en seger i livet men 12/26 placeringar på top 3 vilket tyder på att han ofta körs på chans och inte alltid hinner fram. Drar nog på sig lite streck från innerspåret men jag hon har varit riktigt uddlös de senaste starterna och jag skulle inte ödsla streck i denna starten heller.
Skrällen :
6 Angel From Above gör det bra hela tiden men möter kanske några som är för bra här. Bara streckad på 4% dock och med tanke på jämnheten i loppen och att det är få som sticker ut i loppet så kan hon nog skrälla till med rätt lopp.
Vår Vinnare :
3 Estelle Nordique

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
5 James Gonzales inledde hos Katja Melkko med ett tredjepris från omöjligt läge och sen har det varit fyra raka segrar på ett tilltalande sätt. Gick mot femte raka senast men blev utmanad in på upploppet och tappade stilen och galopperade som slagen.
Oroar lite givetvis men samtidigt är en gång ingen gång och borde ha bra chans att återigen påbörja en ny segerrad. Kvick ut bakom bilen så spåret är perfekt.
Motbuden :
4 Zack Bris har gjort två bra lopp på raken och är snabb från start. Dock säger man att man vill ha ett rygglopp och släppa till favoriten är väl bästa tänkbara resa.
Skulle favoriten schabbla med travet återigen på upploppet kanske man kan speeda förbi med lucka.
2 Iggy Boko var inte alls att känna igen senast men var bra innan det och bara senast var en tillfällighet så ska han kunna göra ett bra lopp.
Dock måste nog favoriten göra bort sig för att han ska kunna utmana på allvar.
Skrällen :
7 Simb Gagarin har inte startat på länge så formen är lite oviss men kapaciteten finns absolut där.
Skulle favoriten göra bort sig så finns det allt värde i 2% trots lång bortavaro.
Vår Vinnare :
5 James Gonzales

Spelförslag :
DD 1 : 3 Estelle Nordique
DD 2 : 5 James Gonzales






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se