Speltips: Dagens Dubbel Tips till Färjestad måndag 21/12

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
3 Waikiki Silvio har fått ett lopp i kroppen efter vila och gick ok i comebacken. Van vid betydligt tuffare motstånd än detta men är lite svår att räkna på.
Skulle Goop tidigt få ta över ledningen från 4 Önas Nougat så ökar givetvis vinstchansen från god till ”två ben i mål” men frågan är hur man tänker med Önas?
Dock litet fält så bör inte hamna på vingel så vettig favorit.
Motbuden :
4 Önas Nougat går bra varje gång men har inte vunnit lopp sen december förra året och det var inte i Stenströmers regi. Har dock 3/5 från spets men numer brukar man släppa och ta ryggen.
Skulle man gå ut med att man tänker svara spets får man tänka om men annars borde Goop kunna ta över tidigt.
Svarar man spets är det ett tänkbart motbud då det var länge sen man provade i ledningen.
8 Athos Race kan ju allt vissa dagar och spåret är nog inte lika stort bekymmer som vanligtvis då fältet är litet och han är rätt så kvick ut. Kanske att man kuppar loppet med att ladda trots spåret för att ta över från stallkamraten? I vilket fall en av få motbud.
9 Nisse Sånna är inte så tokig men tycker han går bäst i ledningen varpå spåret är inget vidare. Bara vid väldigt bred gardering.
Skrällen :
2 Track Angle kanske borde rankas högre än skrällbud men faktum är att han har inte visat mycket alls i år. Grundkapaciteten är dock hög och har han hittat formen så utmanar han om segern men man vill nog se ett fall framåt först innan man öppnar plånboken.
Vår Vinnare :
3 Waikiki Silvio

Dagens Dubbel 2 – 1640m Voltstart
Favoriten :
3 Souvenir D'inverne har mött ganska tuffa motståndare så raden är nog något missvisande men loppet är väldigt öppet och för mig är han bara en i mängden då han trots allt hade senaste segern i somras.
Motbuden :
2 The Lucky One går upp lite i klass här kanske men har samtidigt ett smaskigt läge. Har tre vinster och ett andrapris från ledningen på fyra försök så man kommer nog ladda rejält från start här.
Var riktigt bra senast vid vinsten så formen är nog på topp. Gillar distansen och skulle han få ledningen är det extra gynnsamt på Färjestad.
8 Pine Muscle är nog kanske bästa hästen men bakspår över kort distans är lite chansartat och Goop får lita på att det löser sig under vägen. Riktigt bra men rankas ner på läget.
6 Zolo Sensation kommer nog även han att försöka satsa mot ledningen. Rätt kvick ut bakom bilen så kan kanske gå med hjälp av springspåret. Har i så fall 4-3-0 på åtta försök.
Jepson upp igen och lyckades bra med hästen som tvåa för tre starter sen.
9 Valkyria K har blandat och gett under året men har samtidigt stångats i hårda sällskap en del och det har gett hårdhet som gör att i nuvarande klass duger hon långt.
Det visade hon senast när hon trots tappstart på grund av ett par galoppsteg ändå klev runt hela fältet till säker seger. Segerlös förra året och nu helt plötsligt fem segrar under året visar att hon har utvecklats och matchats smart. Helt klart tänkbar.
Skrällen :
1 Mill Ultra är rätt vass ut från start och får nog minst rygg ledaren här. Kan nog hjälpa 2 The Lucky One att få fart från början men släpper nog hjärna till densamme.
Från rygg ledaren känns 3% spelbart absolut.
Vår Vinnare :
2 The Lucky One

Spelförslag :
DD 1 : 3 Waikiki Silvio
DD 2 : 1-2-6-9






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se