Speltips: Dagens Dubbel Tips till Romme fredag 18/12

Romme avslutar veckan och det vankas svar om ledningen får båda favoriterna vilket gör att loppen öppnar upp sig lite och jag väljer att spela utan favoriter alls.
Klart intressantast i omgången är 1 Metoria till bara 4% från ett perfekt innerspår i avslutningen.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
6 Fonda Boko har tänt till ordentligt och tagit två raka segrar på ett bra sätt. Startsnabb men körs hellre på rulle för att komma till sin rätt. Jansson kör alltid vårdat och slipper man bara dödens här borde vinstchansen vara helt ok.
Motbuden :
5 Hector Boko har avverkat debuten för Sybille Tinter och var nära att hinna dit på linjen men hängde lite på en töm men tog tag i grejerna ordentligt på rakan.
Vore intressant att se i ledningen den här gången. Chans i så fall men infon på Fonda Boko är riktigt bra så här nära på tävlingarna så väljer den istället.
10 Västerbo Highscore är nog bästa hästen i fältet men utgångsläget är sisådär. Raska avslutningar varje gång oavsett spår men hinner inte alltid dit. Bra som fyra senast på V75 bakom vinnande Van Gogh Z.S och några sådana motståndare finns inte här. Kan gå.
12 Alorac Mathbell har ju blivit bortlottad helt här men bör nog nämnas för er som vill gardera då loppet är väldigt ojämnt med många som inte presterat på länge så med maxflax kan han hinna dit men jag står över spel denna gång då jag tycker 19% är i högsta laget från spår 12.
Skrällen :
3 Busy Doin' Nothing var även skrällbud senast över 3140m och avslutade helt ok som fyra bakom tuffa hästar. Ska ha en smygare in i det längsta för att kunna utmana hela vägen in på linjen och har äntligen ett bra läge. 1% är lite i lägsta laget även om hon inte vinner så ofta nu för tiden så går hon ner rejält i klass denna gång.
Vår Vinnare : 6 Fonda Boko

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart
Favoriten :
5 Dark Roadster vann senast med Oskar J från ledningen i ett liknande lopp och testas nog en bit från start igen men tror inte han tar spets av egen kraft så en aning sårbar. Skor denna gång men ska gå bra säger tränaren och han har presterat med det så det köper vi.
Vingelrisk denna gång så gardera tidigt.
Motbuden :
3 Missing Tooma var ute i tuff konkurrens senast på V75 och det gick inte alls trots fin resa i tredje invändigt. Galopperade bort trolig seger starten innan så man är lite osäker på om det är något som stör? Hög kapacitet annars och om allt är ok ska han utmana om segern tidigt.
2 And Stitch tog ledningen senast från spår åtta bakom bilen så Felicia lär inte ha problem att ta spets från spår två bakom bilen. Ska köras där säger tränaren och har 4-3-1 på nio försök från spets.
Mycket intressant på förhand då hon satt fast med krafter kvar senast. Hästen att slå och öppnar upp loppet.
9 Global Tuxedo har inte vunnit i år men har perfekta startryggar här och kan gå en låg 12-tid med rätt resa. Rickard N Skoglund upp i sulkyn är inget minus heller.
Som totalt ospelad är han värd ett streck om man garderar.
Skrällen :
1 Metoria är självklara spetsbudet då rygg ledaren känns gjutet. Gick i den positionen senast och höll bra som tvåa. Kan kanske t o m kunna svara upp sida vid sida och har faktiskt 6/8 från spets.
Klart intressant till bara 4% hur som haver.
Vår Vinnare :
1 Metoria

Spelförslag :
DD 1 : 6-10
DD 2 : 1-2-3






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se