Speltips: Dagens Dubbel Tips till Färjestad måndag 14/12

Ny vecka och vi inleder på Färjestad där loppen är ganska ojämna och det känns som max 2-3st i varje avdelning som kan vinna. Tror stenhårt på att 6 Gandalf Jaam lyckas ta sig förbi 4 Gazza B.R i starten och att det sen står mellan dessa två.
Då ledningen är väldigt positivt på Färjestad och man få dubbelt så högt odds på spetshästen med tre raka så måste jag ta det värdet.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
9 Uncle Töll blir favorit här trots skotvång och bakspår vilket kan verka märkligt vid första anblick men han vann faktiskt V75-finalen trots tung resa för att senast vinna enkelt från spets så nog är han allround alltid. Skotvånget är visserligen ett litet frågetecken då han absolut går bäst barfota men tidigt i karriären var skor inget hinder.
Litet fält gör att han är motiverad som favorit trots allt.
Motbuden :
3 Inspector återkom efter kortare vila senast och har nog en lite missvisande rad då han har haft usla lägen på slutet. Perfekt spår för att ta ledningen här där han har tre vinster på fyra försök. Skor är ett litet minus men kompenseras av läget. Goop i spets på Färjestad är givetvis lika med god vinstchans och känslan är att han blir svårfångad.
5 Man Of Steel är en riktigt rejäl herre som går från klarhet till klarhet. Bra lopp varje gång och avslutningen senast var riktigt vass. Kan få loppet här.
Skrällen :
6 Categorical satt fast senast och hade krafter kvar i mål. Ska köras på chans men i litet fält kan det lösa sig.
Vår Vinnare :
3 Inspector

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart
Favoriten :
4 Gazza B.R vann senast från spets på samma distans trots att han förmodligen inte alls passar på kortare distanser. Nu galopperade värsta spetshotet direkt senast men han är rätt så ok ut bakom bilen men här är risken stor att han får vandra utvändigt hela loppet.
Vann på rekordtid senast så formen är nog bättre än raden så kan gå ändå men känns lite sårbar.
Motbuden :
6 Gandalf Jaam är den som jag tror tar ledningen initialt och med tanke på att han har tre raka från spets så kanske man väljer att köra där återigen och svara favoriten.
Normalt sett hade jag nog inte trott han skulle klara av att svara Gazza B.R hela vägen men insatsen senast på V75 var riktigt plusbetonad och han känns klart intressantast när man får dubbla oddsen jämfört med favoriten.
1 Nisse Roc är segervan men riskerar att bli fast från innerspåret. Får hoppas på rejäl körning inledningsvis så luckan kommer för då kan han vinna men riskerar att bli en aning överspelad.
9 Eraja Jaam finns det potential i men spåret drar ner chanserna då ryggarna är inget vidare.
Gör annars bra lopp varje gång och tänkbar vid bred gardering.
Skrällen :
5 Aces High gnetar på i lite lägre klasser och gör det bra. Har dock haft hiskelig otur med spårlottningen på slutet men har äntligen ett bra spår nu mellan favoriterna och kan få ett perfekt lopp om det blir lite kubbning. Har en vass avslutning i så fall.
Vår Vinnare :
6 Gandalf Jaam

Spelförslag :
DD 1 : 3-5-9
DD 2 : 6 Gandalf Jaam






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se