Speltips: Dagens Dubbel Tips till Gävle torsdag 3/12

Hög klass på inledande avdelningen med hela 110 000kr i förstapris men också ganska svårlöst.
Men om första avdelningen känns svårlöst på förhand är det inget mot avslutande avdelningen, femton hästar bakom bilen och inte många vinnarskallar.
Tycker jag har hittat en intressant idé i avslutningen som f n står i 12ggr degen så jag målar på i inledningen och spelar med lägre insats istället.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
4 Jareth Boko är en tuffing som inte räds dagens motstånd. Det gör knappast färgstarka tränaren Micael Broberg heller som gärna sticker ut hakan på förhand.
Tampats med de bästa i kullen hela tiden på ett övertygande sätt så att han ”bara” har två segrar i karriären tar jag inte så hårt på.
Vettig favorit men garderas snabbt.
Motbuden :
2 Ready Rock har två raka segrar i lite enklare konkurrens än vad han möter idag men det har varit på ett övertygande sätt och nu har han läge för ledningen vilket han växer en klass i.
4/5 segrar från spets och med jänkarvagnen på igen känns han som hästen att slå i loppet.
7 Eddy West är en riktig stridsvagn som ska räcka långt här om han vaknat på rätt sida. Lite ojämn i prestationerna för att man ska kunna luta sig fullt ut på honom men formen verkar vara bra och senast vann han enkelt.
3 Faster Than You har hela åtta segrar på kontot redan och har ett bra läge här. Jansson upp betyder vårdad styrning vilket kan ge utslag till slut i ett sånt här jämnt lopp.
Kvick ut men tar knappast en längd på invändiga men bör hamna i främre träffen.
Vann näst senast med skor på. Räknas igen.
1 Mission Beach har två segrar från just spets på de tre senaste men det har varit i betydligt beskedligare gäng och över kort distans. Här släpper man nog och är väldigt nöjda med ryggen på Ready Rock och hoppas på lucka till slut.
10 Barry Wadd vill egentligen helst gå i front med gör bra lopp bakifrån också. Snabb ut och bra startryggar gör att han borde komma bra till i loppet och med lite tätkänning in på upploppet har han en vass spurt att tillgå. Endast 2%.
Skrällen :
5 Daysofourlives har verkligen tänt till på slutet och ståtar med fyra segrar i raden.
Dock går man upp ett hack i klass här men gjorde inte bort sig på V75 i Amatör-SM på Åby där han efter en tuff resa kopplade grepp in på upploppet men fick ge sig i slutstriden och slutade fyra i mål.
Djuse har lyckats bäst med honom på slutet och kör återigen. Skräll.
Vår Vinnare :
2 Ready Rock

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
10 Upside Face ser ut att bli ganska klar favorit här vilket man kan förstå. Lyfts sig sista tre starterna och möter inte mycket så visst kan han vinna men som favorit tycker jag han är totalt ointressant i ett vidöppet lopp.
Motbuden :
4 Jaguar C.Boko blir istället min idé i loppet och den jag väljer att gå på.
Riktigt kvick ut bakom bilen och spets är guld värd i dessa lopp istället för att tråckla i kön.
Borde kanske hållt undan från ledningen senast för att få helt godkänt men det blev ryckigt kört och det var precis att han inte höll undan.
Här räknar jag kallt med att Olle Alsén får bestämma lite som han vill i ledningen och då borde det finnas en polett kvar till slut.
I ett otroligt svårlöst lopp tror jag detta kan vara lösningen.
11 Ole har varit ute i rikstoton under sommaren och luftat vingarna. Plockat en del pengar och säkert en hel del hårdhet. Minst lika bra som favoriten i grunden och har liknande utgångslägen men 5% istället för 35% gör att Ole är nog min klara andrahäst i loppet.
5 Bill Gates har galopperat på slutet men var bra innan det och femtespåret passar utmärkt.
Fick i alla fall lite fart i kroppen efter vila senast och kan räcka långt i detta sällskap.
Skrällen :
8 Super Cheese L.W har ett risigt spår men blivit nerstruken ett hack nu och går ner i klass till detta lopp. Mika Forss brukar köra för segern och inte ta en invändig resa.
Inte vunnit så ofta han heller men verkar ha en bra form för dagen.
Vår Vinnare :
4 Jaguar C.Boko

Spelförslag :
DD 1 : 2-3-4-5-10
DD 2 : 4 Jaguar C.Boko






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se