Speltips: Dagens Dubbel Tips till Färjestad måndag 30/11

Sista dagen dubbel för gråa november och även slutet för barfotakörning ett par månader framåt.
Ganska ojämna lopp där Björn Goop verkar ha hyffsad chans att ta hem båda avdelningarna.
Men loppen är som sagt ojämna så håll i plånboken.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
1 Zodiac Dany Grif debuterade för Björn Goop senast och gjorde en helt klart godkänd insats från bakspår när han slutade trea efter en bra avslutning.
Här är det nog ingen hemlighet att Björn siktar på att leda loppet runt om.
Utmanas främst av 4 Leo Leo i spetskörningen men jag tror Jepson får svårt att ta en längd i starten.
Vettig segerchans.
Motbuden :
4 Leo Leo som sagt har bra statistik från spets (sex segrar och tre andrapris på nio försök) men kan bli svårt att nå dit nu. Tror dock inte Jepson har annat val än att försöka då ledarryggen förmodligen Crebas redan har vilket kan öppna upp det för andra ekipage i loppet.
Vinstfarlig från spets men riskerar vingel.
8 Global Weather är en riktigt fin individ med hög segerprocent. Givetvis dåligt spår men skulle det bli lite körning inledningsvis så kan han komma bra till ändå.
Största nackdelen är nog ändå att loppet är ojämnt och det är inte säkert han får bra ryggar att gå på under slutvarvet.
10 Flexible Launcher har varit ute i riktigt tuff konkurrens och visade senast att han har skaffat sig hårdhet den vägen. Fick göra jobbet själv i spåren senast och höll bra till fjärdepriset. Med lite bättre resa den här gången kan han nog skrälla. Bra startryggar.
Skrällen :
9 Witty skrällde med besked senast från riktigt svårt utgångsläge och det var inget bluffseger. Var bra även loppet innan som Berglöf påpekade och nu kan han ta rygg på favoriten i starten och förhoppningsvis norpa åt sig rygg ledaren eller tredje inner. Kommer luckan så har han visat att han har riktigt bra avslutningar och till 3% känns det ändå som spelvärdet är högt om man vill gardera.
Vår Vinnare :
1 Zodiac Dany Grif

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart
Favoriten :
2 Zizou är kanske inte gynnad av kort distans och samtidigt lite ojämn i prestationerna för att motiveras bli så pass stor favorit. Möter visserligen inte så många som har visat gryende form och spåret är ju bra för Henna kan bara köra rakt fram i starten och hoppas på det bästa.
Skulle hon få ta över ledningen så blir han givetvis svårslagen men med tanke på ojämnheten så skulle jag gardera tidigt.
Motbuden :
4 Ingemar Palema är helt ospelad för närvarande (1%) vilket för mig är obegripligt. Startsnabb och trivs i ledningen. Det blir helstängt och jänkarvagn vilket för mig signalerar att man ska köra hela vägen. Tränaren uppåt och tror på segerchans.
3 Bear Hope går ner ganska rejält i klass här och Goop har fått ett bra utgångsläge. Nollan senast tror jag inte man ska ta så hårt på då avslutningen var helt ok men det var helt enkelt svårt att ta något mot V75-motstånd av den kalibern. Helt klart bäst meriter i loppet och eftersom han inte ens verkar bli favorit så ligger nog värdet här för den som vill chansspika.
1 Hopeusteponalego kommer inte kunna försvara innerspåret men man är nog nöjd med en invändig resa då man möter äldre och tuffare hästar. Det lutar ju åt att det kommer bli bra tempo på loppet och då ska man nog inte räkna bort den här herren helt.
Skrällen :
6 Vincent Chase är också rapp ut bakom bilen och vill nog köras där. Får Ulf Ohlsson i sulkyn vilket givetvis är intressant. Skulle man ta sig förbi de invändiga i starten kan han vara en skräll från spets.
Vår Vinnare :
3 Bear Hope

Spelförslag :
DD 1 : 1 Zodiac Dany Grif
DD 2 : 1-3-4






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se