Speltips: Dagens Dubbel Tips till Solvalla fredagen 27/11

Riktigt fina topplopp vi bjuds på från Solvalla under fredagskvällen. Självaste Ecurie D visar upp sig på svensk mark igen efter snöpliga galoppen i Europaderbyt.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
10 Ecurie D är en blivande världsstjärna och har städat av liknande motstånd tidigare utan problem men på slutet har det häxat lite med bl a galopp i slutskedet av Europaderbyt.
Senast var han dock tillbaka och vann för tränaren i ett enklare lopp i Norge.
Vunnit alla lopp utom Europaderbyt och Hugo Åbergs vilket ironiskt också är de största prissummorna. Goop brukar dock vara offensiv och en självklar favorit och ska ses med störst segerchans.
Motbuden :
2 Power vann ovan nämnda Europaderby i en hård slutstrid efter att Ecurie D galopperat mitt på upploppet. Imponerar allt som oftast även om han också är märkligt ojämn emellanåt. Här borde Bergh sikta på att tidigt ta över ledningen för att kunna utmana favoriten.
9 Aetos Kronos gillar jag skarpt. Få hästar i den här klassen kan avsluta så fort som den här herren. Kallt utgångsläge men skulle dom träta lite i täten och han har kontakt in på upploppet så kommer det gå riktigt riktigt fort. Det lovar jag.
Tål även dödens om det skulle krävas och gör mig aldrig besviken. Riktig hedershäst som vore värd en triumf. Var minst lika bra som Power i Europaderbyt men slutade på fjärde plats efter en vass avslutning som vanligt.
Skrällen :
8 Milady Grace är enda tjejen i loppet så visst blir det tufft att vinna, speciellt från spåret men Örjan kör och hon imponerade verkligen senast i Breeders så ska någon skrälla så är det nog hon.
Vår Vinnare :
10 Ecurie D

Dagens Dubbel 2 – 2140m Voltstart
Favoriten :
5 Iceland Radio har två raka vinster på ett bra sätt och segerreceptet har varit vassa avslutningar vilket passar kusken att köra till slut. Bra form men kräver sitt lopp och mycket kan strula på vägen men har 20m till godo på de värsta konkurrenterna.
Motbuden :
15 Mellby Harissa var det lite skrik omkring i semifinalen till Breeders som Grande Diva Sisu vann. Blev galopp då men Bergh visade i starten efter att han hade fog för sin optimism när hon enkelt plockade ner en så pass bra häst som Click Bait från dödens.
Bra även starten efter där hon slutade tvåa bakom Global Adventure och verkar hålla absolut toppform. Lite svårt läge här men tål samtidigt att göra en hel del jobb själv och tycker hon ska egentligen vara favorit här.
13 Zeta Kronos är minst lika bra men har bara ett lopp i kroppen efter lång bortavaro och även om hon vann direkt så var det i billigare gäng och i eget tempo från ledningen.
Såg dock riktigt fin ut och går säkert framåt med det så visst är hon segeraktuell igen.
2 Kali Smart har utvecklats fint under året och här kommer nog Adrian försöka att köra i ett jämnt hårt tempo för att inte bjuda in till någon speeduppgörelse då Kolgjini alltid har vältränat.
Får han iväg henne felfritt så lär det bli spets och då ska hon slås. Inte ofarlig.
14 Au Pair Girl är Berghs andra häst i loppet som körs av Lennartsson för första gången på länge. Inte vunnit i år än men det har nog mest varit tillfälligheter och hon har varit allt annat än dålig.
Så vi tar det en sista gång, passa alltid hästar som varit bra utan att få vinna när Lennartsson svingar sig upp bakom. Han har en förmåga att få ut det där lilla extra som andra inte får.
Till 3% streckar jag tidigt.
Skrällen :
7 Chris Crystal har 723kr ifrån 20m extra tillägg vilket givetvis är en fördel. Katja Melkko har redan visat upp sig för travsverige och behöver inte någon närmare presentation.
Att hon har fina hästar i stallet har vi fått se och den här är inget undantag. Varit lite ojämn på slutet men visst finns det fart och Kontio brukar luckas bra med hennes hästar. Kul skräll till endast 2%.
Vår Vinnare :
15 Mellby Harissa

Spelförslag :
DD 1 : 10 Ecurie D
DD 2 : 13-14-15






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se