Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Bollnäs torsdag 26/11

18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

Fina lopp ikväll med Bollnäsmästaren och försök till Diamantstoet. 11 Mr Clayton J.F har visat riktig toppform i stenhård V75-konkurrens på slutet och mot lite tröttare motståndare måste det vara toppchans till seger.
I andra avdelningen är förhandsfavoriten struken vilket öppnade upp loppet betänkligt. Riktigt svårt att räkna på hur loppet blir kört och flertalet hästar går ner i klass. Gardera brett.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart
Favoriten :
11 Mr Clayton J.F blir inte favorit här men borde vara det. Är visserligen ingen häst som ska tåga och gå i spåren men som han har sett ut på V75 på slutet så tror jag han blir mycket svårstoppad här med minsta lilla klaff.
Det var länge sen jag hade sådan feeling för en vinnare som 11 Mr Clayton J.F ikväll.
Min första tanke var att han kanske skulle bli överspelad men då han inte ens är favorit utan knapp tredjehandare så måste värdet vara riktigt bra.
Han går ner inte en utan snarare två klasser till den här starten.
Motbuden :
9 Cesar F.C känns som vettigaste motbudet då han är en av få i loppet som visat form det senaste och samtidigt står han 20m före de värsta hoten.
Går nog dock bäst i front. Kanske avancerar tidigt?
10 Narold Vox är säkert värdig favoritskapet i ett liknande lopp men han börjar komma till åren och har dessutom varit skadad. Fått ett lopp i kroppen men det var ganska intetsägande.
Skulle han attackera tidigt och få ta över ledningen samtidigt som Mr Clayton blir kvar djupt i kön så blir han givetvis farlig med det scenariot känns långsökt.
7 Xanthis Coktail är inte så tokig men kanske skulle stått på start för att komma till rätta. Dock innerspår på tillägg så får garanterat en vilsam resa om man väljer det.
Satt fast senast men plockat pengar innan det.
4 Darlington drar på sig en hel del streck men har tagit sina pengar i billig Dansk konkurrens och senast han tävlade på svensk mark räckte han inte alls. Tveksamt.
Skrällen :
3 Front Pace står bra till för tidig ledning här och testade den samma senast. Fick press och gav sig så kanske lite ursäktad men faktum är att ett andrapris på tre försök är bästa placeringen.
Gjort en hel del bra lopp men då med ryggar in i det längsta så kanske att man släpper ledningen?
Rysare i så fall men kör man i spets tror jag vinstchansen sjunker drastigt.
Vår Vinnare :
11 Mr Clayton J.F

Dagens Dubbel 2 – 2140m Voltstart
Favoriten :
13 Laleh Pellini från Goop blir favorit efter strykningen av Joyful Trix vilket öppnar upp loppet en aning. Var tvåa senast bakom densamme senast på ett mycket bra sätt och är van att stå med tillägg.
Loppet innan vann hon på övertygande sätt efter att ha gjort det mesta på egen hand. Verkar stark och oöm och även om Mika kör istället för Björn så ska hon räknas återigen trots punschiga läget.
Bör dock garderas tidigt.
Motbuden :
11 Miss Silver har visat gamla takter återigen sen hon kom till Robert Bergh. Kanske lite tufft inne i loppet här men form slår ju ofta klass och samarbetet mellan Bergh och Skoglund är ju lyckat.
Trots tillägg så har hon mycket bättre läge än på länge här och med springspår tror jag hon kan hamna bra på det direkt. Riktigt intressant till bara 6%
9 Orlando har i sina tre senaste starter tävlat om två miljoner kronor vilket vittnar om vilka tuffa lopp han varit ute i. Derbystoet och Semifinal/Final i Breeders där hon faktiskt plockade pengar i finalen.
Ska bli mycket intressant att följa här. Att Djuse kör är knappast något minus.
Går bäst med lopp på rulle så kommer söka rätta ryggarna här.
6 Iceland Falls har även hon varit ute i riktigt tuffa lopp och gjort det strålande. Vilat kort nu men ska vara väl förberedd enligt tränaren.
8 Whelk är riktigt vass med ett lopp i det rätta ryggarna och vann senast från svårt läge så formen verkar vara på topp. Vid bredare gardering.
7 Valborg Marje brukar stå med tillägg i loppen och det är lite förvånande att hon inte är mer betrodd ikväll. Men visst, loppet är vidöppet sen strykningen och hon är fortfarande segerlös i år men kapacitet finns för att vinna.
10 Ies Elisabet har en vass spurt och tävlat i tuffare lopp än detta men vinner lite för sällan för att jag ska strecka ikväll
Skrällen :
5 Cook Island är den på framspår som gynnas mest av strykningen. Har tre segrar på nio starter och gått i ledningen en gång med vinst som resultat. Skulle man komma dit igen finns det absolut tider i kroppen för att skrälla om övriga lurpassar på varann för länge.
Vår Vinnare :
11 Miss Silver men ruskigt svårt.

Spelförslag :
DD 1 : 11 Mr Clayton J.F
DD 2 : 7-9-11-13

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.

Missa inte veckans bästa bonusar!

 • Störst
  100 kr extra
  Betsson
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Bäst odds
  100 kr extra
  NordicBet
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Snabbast
  100 kr extra
  Betsafe
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.