Speltips: Dagens Dubbel Tips till Kalmar fredag 20/11

Favoritdubbel igår som satt så inte mycket att skryta över.
Vi går istället över till kvällens tävlingar från Kalmar där vi får se lite yngre förmågor göra upp i loppen.
I inledningen är det oerhört jämnt på förhand och av den anledningen chansar jag bort favoriten då han var lite sämre senast.
Tror däremot jag har en vettig vinnare i avslutningen i 8 Ready Tonight som jag tycker ser pampig ut och jag tror han vinner felfri från alla positioner.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
6 Kick The Dust Ås blir nog knapp favorit på DD-spelet som det ser ut och han var ju mycket bra i två raka segrar men senast var han inte riktigt att känna igen. Kan varit distansen som tog ut sin rätt och nu är det tillbaka till medeldistans och han har ju tidigare visat att han har en bra avslutning.
Räknas på nytt.
Motbuden :
5 Benjamin S.H agerade klart förbättrat senast vid vinsten och man har medvetet siktat mot det här loppet och nu maxar man allt som går i balans och utrustningsväg. Tränaren Fredrik Persson är smått optimistisk och tror på vettig vinstchans även från dödens.
Han brukar inte vara så stor i orden så lite får man nog ändå ta det på allvar när han bara är streckad på 7%.
4 Västerbo Lexington kommer säkert Bergh satsa mot tät med även om det är snålt med statistik från den positionen 1/3 så kom vinsten faktiskt i ett försök till självaste Derbyt där han slog en viss Don Fanucci Zet vilket ändå vittnar om hans kapacitet.
Efter Derbyfinalen (sexa) så har det mest strulat men eftersom han äntligen har läge för ledningen igen så får han ses som ett allvarligt motbud.
9 Oscar L.A har inget emot att anfalla bakifrån och har en hög segerprocent att luta sig emot. Visade senast att formen fortfarande sitter där trots en resa till Tyskland.
Härdats i V75 under året och med minsta klaff plockar han ner många över upploppet.
Skrällen :
7 M.T Oscar är inte sämre än någon annan tidsmässigt i loppet men har ju spår ganska långt ut på vingen samtidigt som han varit lite upp och ner på slutet. Dock vunnit 5/15 starter trots många galopper. Nu kör Kim Eriksson som fick runt honom felfritt på en finfin tid som tvåa på just Kalmar för fem starter sen. Till ynka 3% tycker jag allt man kan strecka om man garderar.
Vår Vinnare :
9 Oscar L.A

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
8 Ready Tonight hade samma usla spår senast men tryckte sig då till ledningen efter ett halvvarv och fick köra sitt eget lopp. Vann i ohotad stil. Blir samma utrustning denna gång och även om motståndet är hårdare så håller han hög klass själv och bör han bra vinstchans återigen.
Skulle han återigen komma till spets så är han obesegrad där efter tre försök.
Det är vanskligt med treåringar då de kan vara lite valpiga men uppsynen på favoriten tycker jag är något extra och jag tror han vinner från alla positioner.
Motbuden :
2 Despot Power har ett bra spår och är snabb ut. Tveksamt dock om man verkligen vill ladda från start då jag tycker personligen han är vassare i ryggar.
Hur som haver utmanar han favoriten om segern utan strul.
4 Viva La Vida Face var ute i samma lopp som favoriten senast men kunde inte ta speciellt mycket på täten efter att ha blivit tempotorsk. Familjen Kolgjini och unghästar skall dock inte nonchaleras och dom kan förbättras markant på bara en start. Nu rycker man bakskorna för första gången vilket ändå är en indikation på att man tror på sin häst.
12 Borups Umami borde givetvis inte ha mycket med slutstriden att göra men höjer sig en bit över de flesta i loppet och skulle det bli lite strykningar under tävlingsdagen alt att han har maxflyt med löpningsförhållandet så kan han duga. Vid bred gardering.
Skrällen :
6 Kurri Jari Boko har Veijo skrutit om länge men hittills har det varit sisådär tills senast då han vann från ledningen på ett bra sätt. Kanske har man hittat nyckeln till hästen nu och garderar man tror jag man ska strecka.
Vår Vinnare :
8 Ready Tonight

Spelförslag :
DD 1 : 4-5-9
DD 2 : 8 Ready Tonight






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se