Speltips: Dagens Dubbel Tips till Mantorp måndag 16/11

Veckan inleds från Mantorp med sitt korta upplopp. Två rätt så roliga lopp med intressanta proppar.
Inledningen ser aningen vikt ut till 1 Ready Doc som ”bara” behöver hålla sig i trav för att ha vettig vinstchans. I andra avdelningen tror jag 7 Enriko Ha är klart hårdast och mest gynnad av distansen men spåret drar ner chansen en aning varför gardering känns givet.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart
Favoriten :
1 Ready Doc vann enkelt från ledningen på V86 senast och har läge för ledningen återigen.
Fördel att han slipper svara springspårshästar i kampen om ledningen och håller han sig bara i trav så bör vinstchansen vara god. Inte lätt för övriga att plocka tillägg.
Motbuden :
8 Önas Nougat gör andra starten i regi Stenströmer och såg fin ut i debuten. Kördes kanske lite väl optimistisk senast och tröttnade men går säkert framåt med loppet i kroppen.
Tillhörde en av de mest lovande 2-åringarna i sin kull och har en vass avslutning.
12 Spickleback Face var fin vid segern senast men distansen idag kan vara i lite kortaste laget.
Får han dock lite hjälp med tempot så är han tung sista varvet.
9 Fabio De Pervenche är ett något osynat kort men Conrad Lugauer brukar ha hög nivå på stallet så man ska nog ta den här på allvar direkt. Intressantast bakom favoriten även om det lika gärna kan bli pannkaka.
Skrällen :
13 Smevikens Cruiser har mest tävlat i monté på slutet men det ska ändå bli intressant att se Stefan Persson hoppa upp i sulkyn. Inte alls tokig i grunden och som totalt ospelad är han lite intressant.
Tufft utgångsläge men skulle favoriten göra bort sig så kan han slå till.
Vår Vinnare :
1 Ready Doc

Dagens Dubbel 2 – 2640m Autostart
Favoriten :
2 Go West Young Man var ute i Breeders senast mot hästar som Hail Mary och Brother Bill och tog faktiskt femtepriset till trots. Det negativa var att ettan han hade högst upp i raden efter segern i Margaretas Tidiga Unghästserie försvann och med det en hel del startpoäng. Går därför ner rejält i klass här. Raden ser inte ut som den kommer från en vinnande häst men är rejält missvisande då det varit i stenhård konkurrens.
Ganska jämnt lopp men sund favorit.
Motbuden :
7 Enriko Ha är även han van vid riktigt tuffa sällskap och kommer från stall Goop. Idel bra insatser på slutet och det finns ingen anledning att tro något annorlunda till denna start. Med bättre spår hade man nog t o m kunnat bli favorit i loppet. Riktig hårding och ska med på alla vettiga system.
8 Twinkle Face fick ett uselt spår men över distansen är det inte lika stor nackdel. Annars riktigt rejäl och man får nog bra betalt denna gång när hästen är tränarkörd.
Vann över distansen på en topptid för fyra starter sen. Rysare.
5 Roofparty är inte så tokig egentligen men har haft lägre vinstprocent i år än övriga år. Möter ett par tuffa konkurrenter nu men är rätt så kvick ut och kan nog ta sig förbi favoriten från start.
Sen får vi se vilket upplägg Jim väljer.
Skrällen :
3 Hurricane River överraskande med att galoppera senast men brukar normalt sett vara travsäker. Går nog normalt bäst på kortare distanser men i brist på startsnabba motståndare tror jag han kan knipa ledningen här och släppa till Roofparty. Farsan sa alltid att hästar som är bra på kort distans är farliga med en smygare över längre distanser eftersom dom ofta är rappa. Det lutar vi oss mot i kvällens skrällbud.
Vår Vinnare :
7 Enriko Ha

Spelförslag :
DD 1 : 1 Ready Doc
DD 2 : 2-3-7-8






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se