Speltips: Dagens Dubbel Tips till Färjestad måndag 9/11

Veckan inleds på Färjestad och det är inte de lättaste loppen som vi ska starta med.
Oerhört svårtippat men jag lutar mig mot Lennartsson som har vettiga chanser i båda avdelningarna utan att vara favorit i någon.
Men att hålla nere insatserna och chansa lite behöver inte alls vara fel.

Dagens Dubbel 1 – 2640m Voltstart
Favoriten :
10 Grandfather Bill verkar bli knapp favorit här med lopp i kroppen. Lite tveksamt då han var allt annat än bra senast och samtidigt inte fungerat alls lika bra i år som förra året.
Visserligen optimal balans med barfota runt om men jag avstår spel tills man får se en prestation som vittnar om någon som helst form. Ser ut som han behöver en eller två starter till för att göra sig gällande.
Motbuden :
11 McGarret radar kanske inte upp segrarna men har verkligen smygform som inte syns i resultatraden. Senast släppte man spets och blev kvar med vinstkrafter in i mål.
Körs ofta på chans så därav kanske inte det blir lika många vinster som normalt men han har alltid en spurt att leverera när det klaffar. Nu kör även stekhete Lennartsson för första gången och han är klart intressantast i loppet.
9 Your Dreamlove gör det alltid bra oavsett spår eller resa. Senast gick man på varvet från mål och höll bra trors utvändigt utan rygg sista halvvarvet. Borde passa bra på distansen och har 20m på de värsta konkurrenterna.
3 Lemon Brodde blir lite loppets frågetecken här. Berglöf kan nog välja att köra i spets här då hästen är obesegrad där efter två försök. Kan hålla länge då han inte alls är så tokig.
6 Amigo Racer har en smickrande rad och har gjort bra insatser över lång distans men här är det vingelrisk då han inte är så snabb ut i voltstart. Tror det blir för tufft denna gång.
12 Vien Ici var jag ute på senast då han gick ner rejält i klass och Uffe var uppåt men han var inte alls till sin fördel. Enligt Ulf så passade inte banan och hästen blev hovöm så det blir skor på denna gång.
Man låter försiktigt optimistiska från stallet men samtidigt aviserar man en passiv styrning så lite tvetydigt budskap. Kapacitet finns för att vinna men lite väl många faktorer som talar emot.
Vid bredare gardering.
Skrällen :
15 Viking's Topline passar riktigt bra på distansen och med tanke på att många vill ha ett lopp i kön kanske Anders kan ge sig iväg tidigt och få en bra position trots tillägg då han har springspår.
Går hela vägen in i mål och till 3% är han riktigt spelvärd.
Vår Vinnare :
11 McGarret

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
2 Mellby Hawaii verkar bli klar favorit här och visst är kapaciteten ganska hög om man ska jämföra häst mot häst men hon vinner inte direkt på beställning. Goop är givetvis plus och skulle han komma till spets så lär han få styra och ställa men missar man ledningen känns hon väldigt sårbar.
Gardering känns given.
Motbuden :
5 Smaragd Norrgård är den som jag tror kan ta sig förbi favoriten i starten och väl där har hon 3/4 så taktiken bör vara klar från Lennartsson.
Galopperade senast men var mycket bra från kön loppet innan där hon vann enkelt så formen verkar vara bra. Givet motbud.
12 Fossens Wally återkommer nu efter en knäoperation och har vilat ett helt år. Svårt givetvis att veta var hon står men ska man se till gamla meriter så bör hon vara med att göra upp om segern.
13 Veravia As kommer från seger ifrån ledningen och har givetvis ett byngligt utgångsläge men har en vass spurt och full form.
Skrällen :
4 Pippi Pagadi gör sina bästa lopp med en invändig resa och lucka till slut. Bra spår här och med en optimal resa kan hon nog leverera en överraskning. 6% är i varje fall lite väl lågt.
Vår Vinnare :
5 Smaragd Norrgård

Spelförslag :
DD 1 : 9-11-15
DD 2 : 5-13






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se