Speltips: Dagens Dubbel Tips till Kalmar fredag 23/10

Gårdagen var en stor flopp. Favoriten i inledningen var helt överlägsen och inte alls överskattad som jag trodde. Dumstrut på och gå vidare.
Fredagens dubbel hämtas från Kalmar och loppen ser ganska öppna ut. Jag spelar med en rolig och en trolig i varje avdelning.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
7 Gumman Sisu har två bra starter i bakom sig men det var i mycket beskedligt sällskap och segern togs knappt men på ett bra sätt. Tagit dödens två gånger i rad och varit stark och rejäl båda gångerna. Förstår varför hon blir favorit men blir bara en i mängden för mig. Bör garderas.
Motbuden :
1 Philomenia är rätt kvick bakom bilen och går ner rejält i klass här jämfört med loppen tidigare i år. Var bl a med i finalen av E3 efter att ha kvalat in bakom Malva Ha. Gick ett starkt sista halvvarv då och är lite småintressant från spets och kan kanske spräcka segernollan här.
4 A Perfect Man är också tänkbart spetsbud och där har han två segrar och en andraplats på tre försök. Inledde året starkt men hösten har strulat lite så det har inte blivit så många starter.
Svårbedömd form men 2% är absolut spelvärt.
9 Ottens Filiosof har gjort två lopp efter vila men felade i debuten och hade lite otur senast när han blev dragen bakåt och ledsnade. Fin fart annars och varit på top 3 hälften av starterna.
Skrällen :
11 Inspector Gadget har inte startat sen i somras och kanske behöver lopp i kroppen men normalt sett ska han duga långt i den här klassen och med lite hjälp på vägen kan han nog skrälla.
Vår Vinnare :
9 Ottens Filiosof

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart
Favoriten :
6 Devs Daffodil var riktigt bra senast som avgjorde enkelt över upploppet trots tredjespår hela sista halvvarvet. Conrad brukar vara offensiv i loppen och hon verkar tåla lite tuffa resor så visst ska hon räknas tidigt.
Motbuden :
2 Taiga Woodland är en startkanon som stormtrivs i ledningen. Mest framgångar i Monté det sista och har släppt spets ett par gånger för att prova på open stretch men det har inte fungerat.
Borde köras i ledningen över dagens distans.
3 Tengil Face trodde jag lite på näst senast som jätteskräll och han gjorde det helt ok som fyra då han fick ett omöjligt lopp. Senast blev det tyvärr galopp men jag tycker hon möter lite billigare motstånd än på slutet och går hon bara felfritt kanske Dante får ta över ledningen alt slipper i alla fall tredjespår första halvvarvet. Kan vinna från alla positioner om det stämmer för dagen.
Skrällen :
8 Julia Af Solnäs har härdats i tuffa sällskap men har svårt att hitta tillbaks till den där formen som vi är vana att se henne i på V75. Var faktiskt finalist i Drottning Silvias Pokal som 4-åring så kapaciteten finns där. Svårt spår och dunkel form men kan nog skrälla till med lite flax.
Vår Vinnare :
6 Devs Daffodil

Spelförslag :
DD 1 : 7-9
DD 2 : 3-6






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se