Speltips: Dagens Dubbel Tips till Åby torsdag 22/10

Kvällens dubbel hämtas från Göteborg och Åbytravet där vi får en ytterst tveksam favorit i inledningen. Jag spelar med tre skrällar i första och två betrodda i avslutningen.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
9 Kick The Dust Ås blir märkligt stor favorit här. Visst var det en enkel seger senast och innan det var det tuffa gäng hon mötte men bakspår på Åby är inte så lätt när det bjuds spår på alla håll över upploppet. Tycker hon dock är en i mängden här och spelvärdet är löjligt lågt.
Motbuden :
4 D'laina blir mitt val i loppet. Debuterade för Adrian senast men bakspår är inte hennes likör. Nu är det läge för spets och tror ingen tar emot familjen Kolgjini frivilligt när det finns open stretch.
Väl i ledningen har hon fyra segrar och två andrapris på sex försök och känns som hästen att slå.
11 Ofelia O.E. verkar bli väldigt bortglömd här (2%) vilket är lite konstigt. Bara en seger i år men tänk på att hon har 18 top två placeringar på 40 starter och vunnit var fjärde start.
Letat lite efter formen i år och senast var ett rejält fall framåt i stentuff konkurrens. (Wild Love vann)
Tycker allt hon är värd att passas här.
12 Högstenastalldräng har väl sämsta spåret och har varit struken för feber efter senast men det gick över fort och han stod bara över ett enda jobb.
Varit riktigt fin på slutet och klart Jepson behöver lite flyt på vägen men till 2% streckar jag direkt.
1 Zucchero Roc har inte alls fungerat för Goop men streckas ändå upp mot över 30% vilket lutar åt väldigt överspelad. Får allt prestera i lopp först innan jag lägger pengar i den korgen.
Skrällen :
6 Bouncing Ball O.O vinner inte så ofta längre men måste också ha det optimala smygloppet för att vara som bäst. Gör alltid ok lopp och som totalt ospelad på Åby där man kan smyga in i det längsta känns han lite småkul ändå.
Vår Vinnare :
4 D'laina

Dagens Dubbel 2 – 2640m Autostart
Favoriten :
7 Point Zero känns som en av två här. Jag hoppas Uhrberg laddar framåt direkt då han är så pass snabb ut att han tidigt ska kunna komma till ledningen. I spets har han 3/4 och det låter ganska bra från tränarhåll.
Motbuden :
12 Gazza B.R är naturliga motbudet men var ganska dålig senast och det som oroar mest är att han stannade markant sista biten. Kan varit avsaknad av lopp i kroppen som gjorde att mjölksyran slog till för hårt och vid sunda vätskor är han normalt sett hästen att slå i detta gäng.
13 Mister Selfie har bra fart i kroppen men går sällan eller aldrig felfritt. Plus att distansen är lång så Robban behöver inte stressa från start utan kanske kan få iväg honom.
Utmanar felfri.
Skrällen :
1 Starbec's A.To Z var femma i ett kval till Europaderbyt senast och mötte då hästar som Ecurie D och Power så med tanke på det är nog en femteplats riktigt bra.
Passande läge för en smygare här och naturligt skrällbud.
Vår Vinnare :
7 Point Zero

Spelförslag :
DD 1 : 4-11-12
DD 2 : 7-12






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se