Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Umåker fredag 16/10

18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor här.

Fredagen håller sig kvar norrut och det är final i Umåkermästaren där 15 Selmer I.H imponerade mest i sitt kval och borde ha vettig segerchans återigen.

Dagens Dubbel 1 – 2640m Voltstart
Favoriten :
14 Hvalstad Odin har varit riktigt bra i två raka segrar och senast slog han självaste Månlykke A.M.
Efter en resa i andra ytter kastade Rickard loss halvvarvet från mål och rundade enkelt en så pass bra häst som Pyrmo i ledningen. Höll undan knappt men säkert före storfavoriten.
Sämre utgångsläge denna gång så det får inte krångla för mycket på vägen.
Räknas givetvis återigen med vinstchans men inte min förstahäst i loppet.
Motbuden :
6 Orvar Mollyn har vunnit nästan hälften av sina starter och gör nu debut hos Nicklas Westerholm.
Kan nog inte utnyttja springspåret men körs nog mot tät tidigt.
Tränaren är positiv och tycker att det är hästen att slå för övriga och jag är böjd att hålla med.
10 Gott Klirr gjorde en del riktigt vassa insatser i somras men sen har det strulat lite i loppen för honom. Senast var ett fall framåt när han från liknande läge blev fast i 3-invändigt med krafter kvar över mål. Söker nog liknande lopp denna gång och med lucka lär han sluta långt framme.
Brukar vara lättare att få fritt över 2640m än 2140m som senast.
5 Sundbo Nova har utvecklats bra under året och visade riktigt vass form senast efter en olycklig startgalopp. Reparerade starkt till andrapriset trots tuff omgivning.
Två raka segrar från svåra lägen innan det. Lurig.
Skrällen :
12 Husnäs Elving har inte riktigt fått utdelning i år men samtidigt startat i tuffa gäng och på sätt skaffat sig hårdhet som kan komma väl till pass här. 2% är lite i lägsta laget och har aldrig haft en segerlös säsong tidigare så det är nog dags snart.
Vår Vinnare :
6 Orvar Mollyn

Dagens Dubbel 2 – 2140m Voltstart
Favoriten :
15 Selmer I.H har en väldigt passande uppgift här och bör bli svårslagen. Sett väldigt fin ut vid segrarna och är inte alls beroende av position så det blir nog tidigt avancemang framåt här.
Tål dödens lätt. Bra segerchans.
Motbuden :
8 S.G.Charpentier vann med nöd och näppe som favorit senast men nu återgår man till barfota vilket är ett stort plus jämfört med senast.
Första motbud om favoriten faller bort.
7 Aperfectdream kördes offensivt senast och utmanade hela vägen in på linjen men fick nöja sig med andrapriset. Har styrkan för att gå en repa i spåren.
3 Zodiac Kronos är nog den på start som är bäst och kan leda loppet länge men ofta brukar det bli lite för tufft att hålla stången hela vägen. Behöver nog få fuska bort en bit, duger i så fall.
Skrällen :
6 Zooropa tog en invändig resa senast och hann sånär dit i en snabb avslutning. Ska helst ha smygresor för att vara som bäst och har perfekt spår för det här. Tidig om man garderar.
Vår Vinnare :
15 Selmer I.H

Spelförslag :
DD 1 : 5-6-10-12
DD 2 : 15 Selmer I.H

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.

Missa inte veckans bästa bonusar!

 • Störst
  100 kr extra
  Betsson
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Bäst odds
  100 kr extra
  NordicBet
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Snabbast
  100 kr extra
  Betsafe
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.