Speltips: Dagens Dubbel Tips till Färjestad måndag 12/10

Travveckan inleds på Färjestad och det är två småluriga lopp vi bjuds på. Favoriten i inledningen är extremt beroende av ledningen och spår fem i volten är inte optimalt.
Han kanske bara kör sig till ledningen med jag tror det kommer ge stumma ben till slut.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart
Favoriten :
5 Fredric Palema blir favorit här och det vill nog till att Micke J prickar starten för den här herren går ”bara” i ledningen. Väl där har han 6-1-1 på nio försök så man förstår vad taktiken är.
Rätt snabb ut i volt och Micke kan Färjestad så mer troligt än inte.
Ändå sårbar som ganska stor favorit, första strecket men bör garderas.
Motbuden :
9 Vikens Brummer testade man rycka alla skor på senast och det föll väl ut. Gick väldigt bra som fyra i stenhårt gäng och med lucka tidigare hade han nog varit ännu längre fram.
Bakspåret är ingen fördel då han tagit alla segrar från spets men har gjort bra lopp från kön med och tränaren säger att det mest är tillfälligheter. Min vinnare och mest spelvärd.
2 Riptide R.D är den som är värst emot i spetsstriden. Obesegrad efter två försök och vann enkelt från den positionen senast. Kusken kanske inte är så känd för gemene man men Pierre är helt ok med tyglarna och känner hästen väl.
*10 G.R.J.'s Wolverine återkommer efter vila här och formen är väldigt svårbedömd men matchades flitigt tidigare i rikstoton utan att göra bort sig och går ner rejält i klass här.
Var bl a med i en klass I final under Elitloppshelgen där han slog hästar som Van Gogh Z.S och Armour As men en fjärdeplats. Kan räcka med 80% form mot detta gäng.
STRUKEN*

12 Euklid A.T är en norsk gäst som inte ska glömmas bort vid gardering trots spåret. Två bra lopp innanför västen där han vann lätt senast. STRUKEN
Skrällen :
7 Mood Indigo avancerade upp utvändigt varvet från mål senast och pressade sig till ledningen halvvarvet från mål och höll undan knappt. Visade fin form och har innan det haft lite oflyt i loppen men är en rätt så bra höst i grunden. 3% är väldigt lite i förhållande till hans kunnande.
Vår Vinnare :
9 Vikens Brummer

Dagens Dubbel 2 – 2640m Voltstart
Favoriten :
7 Zenzero Jet var inte till sin fördel senast men innan det tog han två raka segrar på ett minst sagt övertygande sätt. Tål tunga lopp och distansen är inga problem. Tidigt avancemang mot tät är ett tänkbart scenario och i så fall blir han nog svårslagen när han går ner lite i klass här.
Motbuden :
6 Nisse Sånna tog en invändig resa senast och spurtade vasst på Åbys open stretch och slog av bl a Townshend Broline och Wir Ideal som är med i samma lopp idag. Perfekt läge för en ny smygare och får han spara speeden samtidigt som övriga får tåga i spåren kan det räcka hela vägen fram denna gång.
10 Wir Ideal brukar Goop sela ut på lite längre distanser och visst duger han mot dessa i normal författning. Formen verkar intakt och nollan näst senast så satt han fast med krafter kvar.
Björn är en mästare på att disponera längre lopp och garderar man favoriten så är han mycket tidigt.
11 Milord är lite småintressant här då Jepson har lyckats bra med honom tidigare. Behöver dock smygas under vägen men har en vass avslutning.
Skrällen :
12 Townshend Broline är även han urstark men behöver det lite mer serverat än favoriten för att räcka hela vägen fram. Annars jämn och säker och gör sällan bort sig i loppen.
Inte vunnit sen i somras men då var segern övertygande trots tufft lopp. Skräll.
Vår Vinnare :
7 Zenzero Jet

Spelförslag :
DD 1 : 2-9
DD 2 : 7-10-11






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se