Speltips: Dagens Dubbel Tips till Romme fredag 9/10

Gårdagens spel blev lite rumphugget med alla strykningar men hade i alla fall rätt i att ingen av favoriterna skulle hålla. Storfavoriten Esprit Sisu felade på upploppet med segern på gaffeln men det är något som inte riktigt stämmer gentemot tidigare. Hoppas dom hittar felet för det är en fin häst.

Kvällens dubbel kommer från Romme är väldigt öppen och det är inte ofta jag råder från att avstå spel men jag kommer i alla fall hålla nere insatserna rejält.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
1 Strong Heartbeat är nog den med bäst meriter. Dock så har det strulat en hel del på slutet och även om innerspåret är lurigt så tror jag det är 50/50 att han lyckas hålla upp ledningen och i så fall bör han bli väldigt svårslagen. Skulle någon ta sig förbi så kan han vinna från andra positioner också.
I ett väldigt öppet lopp och svårlöst dubbel så är han ändå den med bäst vinstchans.
Har fem segrar och ett andrapris från spets på sex försök.
Motbuden :
11 Ivan B.R var med i norska derbyt näst senast vilket smäller ganska högt här. Galopperade tyvärr bort sig men var tillbaka i bra form senast. Skulle favoriten missa spets så kommer han plocka många sista halvvarvet, kanske alla?
4 Missing Tooma har gått bra för Paw i sina två starter och vann senast efter en vass avslutning. Dock möter han tuffare motstånd här och nu åker skorna på så får stå tillbaka lite i tipset men är inte borta.
Skrällen :
2 Balto D'huon placerar sig varje lopp i stort sett trots ganska många galopper. Perfekt spår här för en ultimat resa och Kaj Widell i sulkyn. Kanske främst platsbud men från rygg ledaren kanske det kan bära hela vägen?
Vår Vinnare :
1 Strong Heartbeat

Dagens Dubbel 2 – 2140m Voltstart
Favoriten :
1 Hilltop Hawk blir förmodligen favorit på spelet här då han står ensam på start och kombon Örjan/Redén brukar vara svårslagen.
Ledningen blir det ju och nu testar man rycka bakskorna för första gången och blir givetvis hästen att slå.
Motbuden :
9 Van Gogh Z.S är en riktigt hård häst som felat en del på slutet vilket oroar lite och utan dom hade jag nog spikat utan att tveka. Däremot jätteplus med Lennartsson i sulkyn istället för Bergh och går han bara iväg så blir han riktigt tung till slut.
5 Walle E.W har tre segrar i raden och provade vingarna på V75 senast och gjorde inte bort sig med en tredjeplats från rygg ledaren. Står 20m före Van Gogh Z.S och har verkligen utvecklats detta året. Småintressant.
Skrällen :
11 Payet D.E fick luckan senast och sköt till bra. Har springspår nu vilket borgar för en bra resa. Klaus Kern kan få lite hybris ibland men här kör han dotterns häst så lite vårdat bör det bli.
Vinstrik kuse som är lite streckad ikväll.
Vår Vinnare :
9 Van Gogh Z.S

Spelförslag :
DD 1 : 1 Strong Heartbeat
DD 2 : 1-5-9






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se