Speltips: Dagens Dubbel Tips till Eskilstuna tisdag 8/9

Uncle Töll fuskade med travet under vägen och åkte dit sista stegen mot Ulf Ohlsson som liftat med i rygg. Första avdelningen vanns av 8 Gigant Invalley som trots spåret blåste till spets och var totalt överlägsen.
Kvällens dubbel hämtas från Eskilstuna och jag provar en rak dd ikväll då jag inte förväntar mig några höga odds på dagens dubbel.

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart
Favoriten :
5 Zeta Kronos återkommer efter nästan ett års bortavaro men grundkapaciteten är hög. Finalist i Stochampionatet och Stoderbyt under förra året och trots årsdebut borde hon vara segeraktuell direkt då motståndet är ganska ljummet men frågan är om man kommer förbi Kontio i starten?
Motbuden :
4 Deede Star har också hög kapacitet liksom favoriten och spår invändigt i starten. Kontio är inte den som bara ger upp och tar upp från start så det blir nog full laddning mot ledningen.
Årsdebuten avklarad och gick riktigt rappt bakom vinnande Chapuy.
Vettigaste motbudet och intressant med Kontio.
3 Minnestads Ecuador verkar funka som bäst med Rebecca Dahlén och från ett bra spår borde hon komma vettigt till. Är nog den som gynnas mest om det blir lite kubbning mellan Zeta Kronos och Deede Star från start. Har ett bra avslutning i så fall.
Skrällen :
10 Expensive River har två raka galopper bakom sig från liknande läge som det är ju inget positivt.
Däremot rätt kvick ut bakom bilen så kan nog rygga Deede Star i starten och slinka igenom ganska bra. Har vassa tider i kroppen och med lite klaff kan han nog skrälla.
Vår Vinnare :
4 Deede Star

Dagens Dubbel 2 – 2640m Voltstart
Favoriten :
3 Amiral från stall Redén blir nog favorit här med tanke på läget. Obesegrad efter tre försök och nu ska värsta motbudet gå med skor och få ett rygglopp vilket talar för att Lennartsson får bestämma ia täten. Inte startat sen april månad men Redéns hästar brukar inte ha problem att prestera direkt.
Bra chans.
Motbudet :
5 Viscount är en riktigt värdig motståndare men det låter lite som att Oskar J vill vara lite passiv denna gång. Skorna åker på men det har funkat tidigare men däremot vill han ge hästen ett rygglopp denna gång vilket känns som att ge för stor fördel till Amiralen.
Kan givetvis vinna ändå och kuskar har ju ändrat taktik förr så varför inte.
En av två.
Skrällarna :
4 Stardust Melody från Goop gillar distansen men har inte alls fungerat på slutet. Skulle kunna utmana om man hittar rätt gångart denna gång.
2 Red Rooster ger väl 100ggr i detta sällskapet men går bra över längre distanser och och får nu proffskusk i vagnen som kör i gott självförtroende. Borde få optimal resa.
9 Takata vann en V75-final för ett halvår sen och har fått ett lopp i kroppen nu efter lite vila. Var inte märkvärdig senast men behövde säkert loppet.
Vår Vinnare :
3 Amiral

Spelförslag :
DD 1 : 4 Deede Star
DD 2 : 3 Amiral






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se