Speltips: Dagens Dubbel Tips till Solvalla måndagen 10/8

Sommartravet lider mot sitt slut och det dröjer inte länge innan vi får mindre och mindre världsstjärnor som skämmer bort oss. Derbyt återstår i alla fall innan kylan lägger sig över travbanorna och med det mer svårtippade lopp.
Måndagen inleds med tävlingar från Solvalla och favoriten i avslutningen bör inte förlora på friska ben. Spåret är nog bara oddshöjande och jag spikar utan att tveka det minsta.
Går på en rak dubbel då den kombinationen inte ens verkar bli favoritspelad men även en liten liten skrälldubbel då distansen är lång i första avdelningen och med Bergh i loppet kan vad som helst hända under vägen.

Dagens Dubbel 1 – 2640m Autostart
Favoriten :
1 Djokovic har ett perfekt utgångsläge här och Djuse kommer nog göra vad han kan för att försvara innerspåret. Har 4/5 från ledningen och gjorde ett bra lopp senast så formen är nog bra. Men även om han missar ledningen så borde man få luckan någon gång utåt under den dryga distansen.
Har galopperat en del men senast provade man att plocka bort framskorna och det föll väl ut så det blir samma balans igen. Klar förstahäst.
Motbuden :
10 He's Marvelous är rätt bra i grunden men har dragits med dåliga utgångslägen hela året. Fall framåt senast som tvåa trots tillägg och skulle det bli tokkörning från början mellan Djuse och Bergh så borde han kunna avsluta vasst.
6 Speedy Tilly gjorde debut för Bergh senast och en tredjeplats från dödens var klart godkänt. Kommer nog laddas framåt här i hopp om ledningen där han har 5/7 i förra regin.
Bergh är ju alltid offensiv och lyckas det kan det räcka hela vägen men kan också öppna loppet för andra konkurrenter om det blir fel.
7 I.T.Inventor och 8 Bottnas Fantom är två tänkbara skrällar om favoriten kommer bort. Två bra hästar med lite svårbedömd form. Men distansen är lång och mycket kan hända på vägen.
4 Moses var Redén väldigt uppåt på inför förra starten men det var ingen vidare insats trots bra lopp i kön. Höll mest farten in i mål. Kan gått framåt med loppet i kroppen och nu testar man att rycka alla skor vilket normalt sett är en indikation på att man förväntar sig en bra prestation men i det här fallet känns det mest som en chansning då man inte var nöjda senast. Blir förmodligen väldigt överstreckad på Örjan/Redén och jag skulle nog avstå spel tills man fått se något bättre insats.
Skrällen :
3 Come Together är det som är största hotet om spets för favoriten men kanske att Erik nöjer sig med att krypa ner bakom då distansen knappast är något plus idag.
Verkar ha svårt att hålla sig i trav men de gånger han går felfritt finns det snabba tider i kroppen. Borde få rygg ledaren hur som haver och med lucka känns 1% kraftigt underspelat på en Stig H tränad häst.
Vår Vinnare :
1 Djokovic

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
8 Golden Tricks ser ut att med rätta bli ganska stor favorit trots spåret. Fått stryk av två bra hästar senaste loppen men ändå gjort väldigt plusbetonade insatser. Motståndet är väldigt ljummet mot vad hon är van vid och Örjan löser nog den här uppgiften från dödens om det så krävs. Vettig vinnare.
Motbudet :
3 No Limit Queen kvalade in till Stochampionatet och gjorde det helt ok i finalen som sexa mot tuffa hästar. Går dock med skor nu och även om skillnaden är marginell säger stallet så känns det som att man hade behövs alla växlar för att utmana favoriten här.
Kan gå från ledningen om favoriten sviker.
Skrällen :
9 Global Allegiance skrällde senast men ska inte skämmas för insatsen. Faktum är att hon är rätt van att starta mot riktigt tufft motstånd så hon går faktiskt ner lite i klass här.
Får kanske svårt att rubba favoriten men räknas tidigt bakom.
Vår Vinnare :
8 Golden Tricks

Spelförslag 1 :
DD 1 : 1 Djokovic
DD 2 : 8 Golden Tricks Spelförslag 2 : (liten insats)
DD 1 : 3-7-8
DD 2 : 8 Golden Tricks






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se