Speltips: Dagens Dubbel Tips till Åby torsdagen 6/8

Ihålig dubbel från Åby under kvällen och favoriter med en hel del frågetecken. Dock har Untersteiners 1 Opulent Tile en bra uppgift på förhand så jag väljer att gå på den.

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart
Favoriten :
8 Little Brigadoon gjorde debut för Goop senast och svek som favorit då men gjorde ändå ett godkänt lopp som trea och har säkert gått framåt med loppet i kroppen och nu rycker man skorna.
Svårt spår och kort distans gör att favoritskapet ändå är lite märkligt.
Kan vinna men behöver nog i så fall hjälp på vägen med resa eller tempo.
Motbuden :
6 Bodybuilder tog ledningen från åttondespår senast och bör kunna bli släppt till spets här då motbudet 1 Leica Håleryd borde vara nöjd med rygg ledaren.
Har 3/3 från ledningen och är hästen att slå. Körs av Tobias O Eriksson ikväll som dock får räknas som ordinarie kusk så inget att hänga upp sig på.
Möter dock ganska tufft motstånd.
7 Zapaca Grim har gjort tre starter på svensk mark för sin nya tränare Sofia Aronsson som har slutat i två segrar och ett andrapris.
Fick en sparsam resa i debuten med sen lucka och växlade tempo sylvasst då.
Livsfarlig ikväll med rätt resa.
12 Zodiac Dany Grif kom med bra vitsord från Italien och har två andraplatser på svensk mark med mersmak. Båda loppet har gått i alldeles för högt tempo men hästen har ändå hållit strålande.
Denna gång blir man nog tvungen att köra på chans och då kan det gå undan sista varvet i spåren.
Tänkbart att man tar dödens igen om tempot bedarrar. Intressant skräll.
Skrällen :
1 Leica Håleryd har gjort två bra lopp i rad och verkar hålla toppform. Borde ha bra chans att få ledarryggen här och kan sen utnyttja open stretch.
Vår Vinnare :
12 Zodiac Dany Grif

Dagens Dubbel 2 – 2640m Autostart
Favoriten :
1 Opulent Tile från Peter Untersteiner verkar bli rätt så stor favorit här. Lite märkligt kan man tycka då stall PU inte riktigt varit i toppform sista tiden men motståndet här är riktigt ljummet.
Står bra till för ledningen här och den långa distansen är ett plus och efter att ha släppt spets två gånger på raken är nog planen klar ikväll.
Bakom favoriten är det totalt vidöppet och vem som helst kan nog vinna annars.
Motbuden :
13 Nymo har gjort flertalet bra lopp i dödens så styrkan finns där vilket gör att distansen borde vara ett plus. Ikväll lär man få köra till slut istället och med tanke på alla fina prestationer under året så får man anta att formen är på topp.
11 Bellinogal är ett nyförvärv från Italien och blir intressant att följa. Här rycker man skorna direkt och Jepson upp. Passas i debuten.
12 Romantico debuterar över distansen men har visat bra styrka tidigare så det är nog ingen fara.
Berghs stallform har jag varit inne på tidigare men eftersom loppet är så ihåligt får man nog erkänna att Romantico tillhör de bättre i fältet. Imponerade nästa senast från ledningen.
14 Alfas Kennedy har fyra segrar i livet vilket är en stor merit i det här gänget. Gillar distansen och Lövgren får nog inrikta sig på att få runt honom felfritt. Segerfarlig i så fall.
Skrällen :
8 Teton Nikkis Man har aldrig vunnit men passar på distansen och kan försöka rygga favoriten i starten. Nu provar man att rycka alla skor till denna starten och som superskräll är han intressant på läget.
Vår Vinnare :
1 Opulent Tile

Spelförslag :
DD 1 : 6-7-12
DD 2 : 1 Opulent Tile






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se