Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Kalmar torsdagen 23/7

Eftersom jag åker på en liten minisemester så blir jag tvungen att posta tipsen i förväg så ta dom med en nypa salt då det kan tillkomma en hel del förändringar med både strykningar och utrustningsändringar.
Men en fingervisning ska vi väl kunna ge.
Oavsett så bör Lövgrens 8 Oscar L.A ha väldigt bra vinstchans i avslutningen.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart
Favoriten :
7 Ritz Guiness blir min favorit här då hon efter sin halsoperation gjort fyra bra insatser och näst senast var hon riktigt rejäl vid vinsten. Senaste starten kom man helt fel på det så den är bara att glömma. Tränaren Emma E Johansson andas väldig optimism och det blir jänkarvagn, barfota fram och helstängt ingen som på slutet.
Har en bra långspurt och räknas tidigt i ett öppet stolopp.
Motbuden :
9 Hasty Helene är jämnheten själv och senast utmanade man t o m om segern på V75 trots ett tufft lopp utvändigt. Fredrik Perssons stall är i fin form och gör man om insatsen senast borde vinstchansen vara god. Första motbudet.
5 Whitestripe Maid är den på start som visat framfötterna och Sofia Aronsson har fina hästar i stallet. Kryssade lite senast men avslutade ända in i mål. Vore intressant att se körande Gustav Johansson vara offensiv från start då vinsterna kommit från ledningen.
10 Ofelia O.E har plockat pengar utan att vara på pallen hela vår/sommaren men samtidigt har det varit i betydligt tuffare lopp än detta. Senast fick man ett lopp i dödens och ledsnade men höll ändå ok. Innan det har hon avslutat bra varje gång och med rätt ryggar här kan man nog vara med och slåss om segern.
Skrällen :
8 Apple Rose var ute i tufft lopp senast och var helt chanslös på pengar. Nu rycker man bakskorna till den här starten och senast var man trea med den balansen på en bra tid. Skräll.
Vår Vinnare :
7 Ritz Guiness

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
8 Oscar L.A från stall Lövgren slängde sig i galopp senast på V75 och hade nog varit med i segerstriden annars. Vunnit hälften av sina starter och trots dåligt startspår tror jag han vinner ganska lätt. Även utvändigt ledaren.
Motbuden :
5 Gigant Coger har haft lite otur på slutet och senast blev han dragen bakåt och fick börja från djupt i kön. Strular det för favoriten kanske avslutningen kan bita bra?
4 Vulcano N.P tränas av duktiga Magnus Dahlén och har en hög segerprocent. Avslutat bra varje gång och har ett intressant läge bakom bilen här.
Skrällen :
6 Sempre Avanti har mestadels startat i Danmark men har hög segerprocent och går tider som kan göra sig gällande här med lite tur. Svårt att rå på favoriten om det inte strular men skrällbud annars.
Vår Vinnare :
8 Oscar L.A

Spelförslag :
DD 1 : 5-7-9
DD 2 : 8 Oscar L.A

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.

Missa inte veckans bästa bonusar!