Speltips: Dagens Dubbel Tips till Axevalla fredag 10/7

Dags för kval till Stochampionatet som normalt sett är sommarens höjdpunkt för undertecknad. Den här tävlingsdagen är det 2640m som gäller och de två främsta från varje kval går vidare vilket gör att en stor favorit ofta släpps till tät då övriga gärna liftar med i dennes rygg.
Stora favoriter även på dubbeln och i första avdelningen blir 1 Diana Zet stor favorit efter den imponerande vinsten i Drottningens pokal men innerspåret ställer en del frågetecken.
Jag går på en annan och spelar en rak dubbel för oddset på båda favoriterna blir riktigt ointressant och med alla frågetecken tycker jag min idé är mer spelvärd.

Dagens Dubbel 1 – 2640m Autostart
Favoriten :
1 Diana Zet blir givetvis stor favorit här efter storloppsvinsten där hon övertog ledningen efter ett halvvarv och höll undan knappt före en tapper Grande Diva Sisu.
Starten efter över just dagens distans var hon dock sisådär och kunde inte utmana Mahma Lane som spårade varje meter. Örjan satt avvaktande i tredje ytter och gick till angrepp varvet från mål och landade utvändigt men kunde inte utmana alls.
Höll dock farten hela vägen in i mål och Örjan slutade köra mitt på upploppet när han märkte att vinsten var utom räckhåll så hon var inte blek.
Gick helt enkelt inte ta något. Frågan är bara om Örjan hittar ut från innerspåret vilket han nog gör men ska han avancera direkt och hoppas på att få överta och riskera dödens eller går han varvet kvar som senast? Tycker det är en favorit i fara faktiskt och gardering känns given trots hög kapacitet.
Motbuden :
3 Marble Arch är ny hos Goop och inlett med tre imponerande segrar. Inte gått tom ännu och verkar gå framåt hela tiden och skulle han få ta över ledningen så tvekar jag på att Goop vill släppa spets.
Då får nog Örjan komma väldigt tidigt.
Av det man sett från Marble Arch så imponerar hon verkligen och kan nog vara en intressant utmanare. Goop brukar ha bra facit i Stochampionatet med.
Jag gillar verkligen vad jag ser.
4 Bling Bling gick med i rygg på vinnande Karamel Hill senast men valde olyckligtvis fel väg i sista sväng när Ulf backade sig loss istället för att sitta kvar i rygg. Tappade ett par längder men gick starkt in i mål och var inte långt efter. Travet såg sisådär ut i och för sig men tiden i mål var strålande och räcker långt här med lite klaff.
Skrällen :
12 Valuta E.W är rätt så bra märr som dock varit lite ojämn i prestationerna. Kunnande finns dock och komben Svante/Erik är vass när det vankas stora finaler bland unghästar.
Vår Vinnare :
3 Marble Arch

Dagens Dubbel 2 – 2640m Autostart
Favoriten :
8 Ganga Bae tycker jag är hela omgångens bästa favorit. Möter ett mediokert gäng och Kontio lär bara köra till spets här och sen ska vinstchansen vara väldigt stor. Var spelad till storfavorit i Drottningens men vek då. Ett kval av denna digniteten bör hon vinna i sömnen.
Spik.
Motbuden :
10 Boxer Shrimp gick riktigt bra till slut i samma lopp som Diana Zet för tre starter sen och slog densamme regelrätt. Kvalade efter det in till Stosprinterns final där hon i stentuff konkurrens slutade sexa. Får kanske svårt att utmana en felfri Ganga Bae men gör upp om finalplatserna bakom.
9 Carry Cash från Westholm är en strulig typ som galopperar lite när som i loppen men felfri vinner hon nästan alltid. Kanske kan utmana favoriten t o m. Nog inte sett botten än.
Skrällen :
2 Loes är inte alls så tokig och skulle favoriten göra bort sig är det vidöppet bakom. Fyra segrar på nio starter samt tre andrapris är riktigt vassa papper. Inte alls mött motstånd som detta men är en fin sort och Jepson känner hästen väl.
En hemmahäst brukar överraska i kvalen och tränaren Eric Martinsson är en storsatsande hemmatränare med stora visioner.
Vår Vinnare :
8 Ganga Bae

Spelförslag :
DD 1 : 3 Marble Arch
DD 2 : 8 Ganga Bae






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se