Speltips: Dagens Dubbel Tips till Arvika fredagen 3/7

Anrika Arvika står som värd för tävlingarna denna fredag och det sägs vara vår äldsta travbana i landet. Precis som Åmål är det en 800m bana med extremt kort upplopp och de flesta lopp vinns från ledningen varpå en titt på spetsstriden är avgörande.
Första avdelningen är dock slöa kallblod över en krävande distans och det kan nog bli ledarskifte efter något varv här.
Sista avdelningen innehåller en av Sveriges startsnabbaste hästar så den spetsstriden är lättlöst men står han hela vägen?

Dagens Dubbel 1 – 2900m Autostart
Favoriten :
2 Fröyu Birk har tre raka vinster och borde tidigt kunna komma till ledningen här. Vann på övertygande sätt senast och är hästen att slå här. Distansen passar bra med och med alla kurvor kostar det för tilläggshästarna att komma fram utvändigt.
Bra segerchans här.
Motbuden :
14 Komnes Bork blev snuvad på sitt ”staket” med ettor senast mot en smygkörd Sprett Odin som liftade med i ryggen. Tål att gå en repa och borde vara förste utmanare på nytt.
Borde gå tidigt för att ha en chans att utmana över den dryga distansen.
3 Buska Blyg med Robert Bergh är nog den som kan ställa till det för spetsfavoriten. Inte alltid Bergh är sugen på att släppa ledningen till en mindre tränare och distansen klarar Buska Blyg med bravur.
Dock lite ojämn i prestationerna och ska normalt sett inte riktigt räcka till mot dessa.
Skrällen :
13 Vollanfaks klarar distansen fint men vill helst gå med i ryggar. Blir det lite tufft kört där framme från början och tempot hålls uppe kan han lifta med i ryggar under slutvarvet och då biter speeden bra. Duger långt tidsmässigt men behöver lite hjälp på vägen för att vinna.
Vår Vinnare :
2 Fröyu Birk

Dagens Dubbel 2 – 1700m Autostart
Favoriten :
9 Baron Gift ska nog vara ganska stor favorit här sett till motstånd och kommer bara Rickard upp smärtfritt i dödens är nog vinstchansen god. Dock lite för ojämn för min smak men brukar tuffa till sig mot sämre motstånd.
På annan bana än Arvika hade jag tippat etta men svårt att gå emot spetshästen.
Motbuden :
5 M.T Insider tillhör en av Sveriges startsnabbaste hästar och speciellt från spår lite längre ut som här då han har en extra växel efter 200m att lägga in. Bör ta ledningen här och är sen hästen att slå.
Kanske inte visat lika bra form som tidigare år men är det något lopp han ska vinna så är det ett liknande som detta. Brukar hålla till mitten på upploppet i vanliga fall från spets de gånger han kroknar men det betyder i så fall att han redan är i mål denna gång.
Samtidigt blir taktiken annorlunda från spets på 800m bana och man kör vad som går genom sista sväng och brukar få lite försprång in på upploppet.
Första strecket.
2 Donatomite är en riktigt bra sprinter som också är kvick ut men jag tror knappast man kan svara ut M.T Insider. Får lifta med i rygg och hoppas på lucka. Kan gå?
Skrällen :
6 Poet Broline är också rätt kvick ut och kommer säkert vara först fram i dödens.
Skulle Rickard Svanstedt köra avvaktande och M.T Insider kroknar så kan han vinna även från dödens.
Inte alls omöjligt faktiskt och kul streck.
Vår Vinnare :
5 M.T Insider

Spelförslag :
DD 1 : 2 Fröyu Birk
DD 2 : 5-6-9






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se