Speltips: Dagens Dubbel Tips till Bergsåker fredag 26/6

Blev inga dubbeltips under gårdagen då jag inte är helt hemma på Monté och ville inte krysta fram ett tips jag inte kunde stå för.
Fredagens dubbel körs på Bergsåker och vi bjuds på final i Diamantstoet samt tröstloppet för dom som inte kvalade in till E3-finalen.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
9 Ester Wibb blir favorit i E3 Consolation för de som inte gick till final. Utan galoppen senast hade hon garanterat nått finalen och är kanske motiverad favorit här. Radar dock inte upp segrar men möter hela tiden tufft motstånd och går ner i klass här. Gick med helstängt och jänkarvagn senast och blir samma nu. Bör garderas tidigt.
Motbuden :
4 Wallawalla Broline kommer från stall Goop och kan nog riva åt sig spets här. Höll bra från utvändigt ledaren sista varvet senast .
För tre starter sen höll hon sånär undan från spets och drog då i ganska friskt tempo på egen hand.
Intressant här.
7 Global Brexit har tre vinster på nio försök och senaste togs från utvändigt ledaren. Wäjersten kör med gott självförtroende för dagen och nu testar man barfota runt om för fösta gången.
10 Follow My Lead hamnade i mitten av fältet i kvalet och han sånär dit till en finalplats via en snabb avslutning. Hade varit struken innan det och kan ha gått framåt med loppet i kroppen.
Rätt fin sort annars.
Skrällen :
5 Swisha kördes på chans senast och satt fast med krafter kvar. Siktat på det loppet så borde vara i ännu bättre form nu. Dock återigen tränarkörd vilket gör att jag nöjer mig med skrällbud men går bra varje start.
Vår Vinnare :
4 Wallawalla Broline

Dagens Dubbel 2 – 2140m Voltstart
Favoriten :
9 Dixie Brick har två raka i år på tre starter vilket säkert glädjer Nurmos. Vann sitt kval på övertygande sätt efter en resolut styrning. Kontio brukar inte ligga och gro i kön med dessa hästar så han söker sig säkert framåt tidigt om han bara kommer ut. En av tre.
Motbuden :
12 Karamell Hill tycker jag går från klarhet till klarhet och trots det får hon inte riktigt det erkännande hon förtjänar känns det som. När hon inte ens verkar bli favorit så måste värdet vara skyhögt på en så kapabel dam. Jag spikar.
13 Princess S.W imponerade stort vid vinsten och jag ska erkänna att jag tvivlade på om hon skulle komma tillbaka till samma form som tidigare. Riktigt kapabel märr som utmanar om segern här.
Förste utmanare till min vinnare.
Skrällen :
1 Irish Steel siktar på att leda runt om här och det kan finnas viss chans att det håller hela vägen. Tycker dock att tilläggshästarna står billigt inne med 20m och jag tror det blir svårt att stå emot samtliga men med snabba sommarbanor vet man aldrig. Det har man sett förut.
Vår Vinnare :
12 Karamell Hill

Spelförslag :
DD 1 : 4-7-9-10
DD 2 : 12 Karamell Hill






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se