Speltips: Dagens Dubbel Tips till Solvalla tisdag 23/6

Jaha. Dumstrut på får man säga då när Goop släppte ifrån sig spets och sen blev fast. Visserligen hade han nog knappast kommit i mål heller om han hade svarat så laddad som Jepsons kuse var.
Hjälpte heller föga att analysen stämde i avslutningen om att ledaren skulle stanna i spets när övriga underpresterade och Jansson var den som profiterade från rygg ledaren. Nya tag.

Tisdagens dubbel körs på Valla och nu djädrar tar vi betalt eller så blir det dumstrut på igen.
Hevin Boko kommer knappast tillhöra favoritskaran i avslutningen och när Racing Brodda sin vana trogen masserat Örjan i ledningen så sänder Mika Forss från tredje ytter och dammar av samtliga före en bra avslutande Vikens Fingerprint.
Så ser mitt loppscenario ut och jag kommer spela Hevin Boko på allt.
Den här tjejen är på väg att klivet ordentligt. Kom ihåg var du läste det först bara.
Jag spelar med två grupper där grupp B får en medioker insats.

EDIT : Då min vinnare blev struken och inte kommer till start lägger jag ett nytt spelförslag som följer :
DD 1 : 7-8-11
DD 2 : 3-6

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
6 Un Mec D'or har väl inte riktigt funkat som Björn vill riktigt men nu rycker man alla skor och enligt stallet borde det få grym effekt. Raden ser inte rolig ut men man får väl lita på att dom vet vad dom pratar om. Öppet lopp men möter kanske inte värsta gänget heller.
Motbuden :
7 Daysofourlives öppnade raskt senast och sprintade undan på lätta fötter på riktigt bra tid och då var det knappast slutsålt i mål. Visat fin form länge och med insatsen senast på näthinnan är han första strecket för mig.
11 Ajusco tappade mycket på klungan senast med sin startgalopp men kom tillbaka strålande och var tvåa i mål. Ska helst ha ett lopp i ryggar och nu får Örjan chansen och spårsnåla resor sitter ju i ryggmärgen på kusken. Räknas med klaff.
3 Callum N.O. är inte så tokig och har gjort bra lopp på slutet trots småtunga resor.
Bra spår här och Uffe upp. Inte alls otänkbar.
4 Donatello Wibb är väl tanken att han ska satsas mot spets här och visst är han rätt så kvick första biten men ingen raket. Tror han kan få svar invändigt av 2 Philip S.F. och sen beror det nog på vilket humör Rickard N Skoglund är på. Kan vinna från spets men blir det svar är han väldigt sårbar.
Känslan är något överspelad ändå.
1 Zapaca Grim har inte startat på nästan ett år och opererat bort lösa benbitar varpå man jobbat långsamt. Intressant nyförvärv hos bra tränare och värd att hålla ögonen på framöver.
Tveksamt om han duger direkt dock. Risken känns överhängande att man tar ett rygglopp och bara får lopp i kroppen.
Skrällen :
8 Mission Beach har uselt spår men klart startsnabbast av alla på framspår. Om Magnus får övertag på övriga innan kurvan kanske han kan köra sig till spets.
Skulle gynnas kraftigt av invändig strykning. Räknas ganska tidigt i så fall. Annars bara skräll.
Vår Vinnare :
7 Daysofourlives

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
5 Racing Brodda blir nog favorit i detta fina lopp. Tillhörde kulltoppen i fjol och kommer säkerligen göra så i år igen. Två lopp i kroppen och kommer bara bli bättre för varje start men får nästan alltid otacksamma lopp och man vet aldrig om psyket tar stryk till slut.
Varit ok men inte mer inledningsvis och som favorit är hon totalt ointressant att spela på med dessa förutsättningar.
Motbuden :
6 Vivacious Allie kommer bli stenhårt spelad då hon är obesegrad i spets efter åtta försök och kombin Örjan/Redén skulle bli överspelad med en åsna och en skurmopp.
Tufft att ”såga” en häst som är obesegrad efter åtta starter i ledningen och som återigen ser ut att komma dit men jag har en annan vinnare som jag väntat på och jag tror inte det blir nionde raka om min min idé hittar någorlunda vettigt lopp.
1 Hevin Boko blev jag smått förälskad i näst senast när han svepte fältet på långsidan i stoeliten trots en inledning i 3-4 spår till fjärde ytter. Jepson var däremot kallare och satt kvar med Tessy D’ete så kunde enkelt plocka ner Hevin Boko sista biten.
Tycker den här tjejen har utvecklats enormt sista halvåret efter alla starter på V75 och enda brasklappen som jag ser det är galoppen senast vilket gör att innerspåret oroar lite om det blir stressigt. Jag vet att hon inte kan svara spets men hittar bara Mika Forss ut så tror jag hon avgör enkelt trots hårt motstånd.
Det är nu jag ska ta betalt! 7ggr?
3 Vikens Fingerprint är nog snudd på min andrahäst i loppet. Lite samma sak här där hon verkar ha tagit stora kliv framåt i år. Riktigt stark och oöm.
Skulle min vinnare bli fast på innerspåret och Oskar serverar ett lopp i 2-3 ytter tror jag hon blir livsfarlig. 3% är ett skämt. Streckas på alla seriösa kuponger.
9 Zaniah Bi vinner nog lopp i regi Goop till slut men jag tycker inte alls hon har levererat efter loppet på Åby. Kan skrälla om smygresa men jag står över tills jag sett lite mer krut i loppen.
Skrällen :
10 Dibaba verkar trivas med Torbjörn Jansson och glöm inte att hon tillhörde de absolut bästa som yngre. Hade det tungt på slutet av 4-åringssäsongen och en knackig 5-årssäsong men verkar var på väg tillbaka. 4% för två år sen hade fått folk att tappa hakan.
Bra form.
Vår Vinnare :
1 Hevin Boko

Spelförslag :
DD 1 : 6-7-11 (A) 3-4-8 (B)
DD 2 : 1 Hevin Boko






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se