Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Dannero torsdagen 18/6

Jamaica Boko fick ge sig sista biten i tisdags och där sprack dd:n. Men såg ni 4 WorryWart i första avdelningen som la 50m på galopp i första sväng och gick ensam i tredjespår sista varvet för att sluta trea i mål? Den barfotaväxeln skojar du inte bort. Håll koll på den nästa start om det bli samma balans. Felfri förlorar den knappast i nuvarande klass.

Kvällen dubbel från Dannero håller bra klass och Wäjerstens Merritt jagar fjärde raka i avslutningen efter imponerande V75-seger senast. Invändigt hotar Andre Agassi som också har tre raka från spets så man släpper nog inte frivilligt.

Dagens Dubbel 1 – 2640m Voltstart
Favoriten :
7 Heading Reference med Wäjersten håller favoritskapet även i inledningen och han var riktigt bra senast när han slog ett namnkunnigt fält över distansen. Riskerar kanske att bli hängande en bit från spåret men han har visat att han tål att gå en bit.
Känslan är ändå att gardering är på plats då han inte kommer få något gratis.
Motbuden :
3 Importedfrmdetroit är nog det största hotet om han når spets. Ohlsson känner hästen väl och från tät har han 10/16. Perfekt inne på pengarna och med bara ett par tusen till hade han haft 20m tillägg istället. Småintressant men distansen?
6 Corroded har jag vurmat för flertalet gånger men han har allt som oftast suttit fast med krafter kvar. Nu är läget intressant och skulle han komma till ledningen tror jag han kan överraska.
Gäller bara att ta sig förbi de invändiga.
1 Donners Am gillar distansen och har ett fördelaktigt läge. Kanske inte kan hålla upp innerspåret men en resa på innerspår med lucka över distansen behöver inte vara fel det heller.
Skrällen :
9 Hagentoy har höga toppar emellanåt men missgynnas av bakspåret. Skulle man slinka igenom så har han alltid en polett till slut.
Vår Vinnare :
7 Heading Reference

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart
Favoriten :
4 Merritt har fått lite snabba pengar på sig men verkar ta det bra. Var riktigt imponerande senast och blir svårstoppad här.
Motbuden :
1 Andre Agassi är faktiskt obesegrad från ledningen på åtta försök och det inger lite respekt. Måste nog dock rekordsänka en ganska bra bit för att hålla undan här.
Skulle favoriten komma bort av någon anledning är han givetvis hästen att slå.
8 S.G Charpentier är riktigt vass och räknas trots spåret som en av de värsta motbuden.
Tryckte sig till tät senast men det blev för tufft. Säger en del när värsta motbudet har spår 8.
Skrällen :
5 Twinkle Kronos har faktiskt 19 segrar på 60 starter och är en spetsälskande herre. Den positionen bör vara upptagen nu men skulle det hända lite saker i starten och han når sin favoritposition samtidigt som favoriten får trafikproblem eller gör bort sig så är 3% väldigt lite på en sån fin häst.
Vår Vinnare :
4 Merritt


Spelförslag :
DD 1 : 3-6-7
DD 2 : 4 Merritt

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.

Missa inte veckans bästa bonusar!