Speltips: Dagens Dubbel Tips till Åby torsdag 11/6

Tisdagens dubbel var aningen bitter när det kändes som man var rätt på det när min spik 6 Bally T.N. äntligen gick felfritt och klockrent till spets. Vet inte om han låg på under vägen men tycker han borde hållit lite bättre. Kanske hårt att såga en 10-oddsare som är trea från spets, slagen med hals men det kanske är besvikelsen i sig som talar. 56ggr hade DD:n gett med vinnande Prinsess S.W annars. Hade suttit fint.

Nya tag och Åby kör torsdagens tävlingar. Goops nyförvärv från staterna verkar bli storfavorit från innersniffen (Hulmans copyrightbegrepp) och han var mycket bra i debuten men är det verkligen rimligt med tanke på spelvärdet? Jag tvekar.

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart
Favoriten :
1 Inspector blir nog favorit här med tanke på spåret och dubbelslag på både kusk och spår så blir nog 1-1 på dubbeln kraftigt överspelat. Kunde inte försvara innern senast men kom ut direkt och tog dödens. Höll riktigt bra och kunde lika gärna vunnit så inget att klaga på egentligen mer än läget. Passar nog bättre i dödens än att speeda på stretchen. Kan gå men bör garderas tidigt.
Motbuden :
5 Sweetman vinner inte jätteofta men senast var han riktigt bra. Tryckte sig till ledningen senast och dansade undan på lätta fötter då. Barfota runt om då och det blir samma balans nu och liknande insats räcker långt. Har 3/4 från spets och bara vunnit därifrån så taktiken borde vara klar för just på Åby går det ofta att köra sig till spets.
3 Dali Pagadi borde ha vettig chans på spets initialt men sen vet man ju inte om Hanna väljer ledarryggen då det finns open stretch att tillgå. Går alltid med skor och är inte så tokig. Segerrik herre med 8 segrar bör man ta på allvar.
Skrällen :
8 Macro Star är en dansk gäst som återkommer till Åby efter två misslyckade insatser på hemmaplan. Var fin i två raka på just Åby i april och då kördes man väldigt offensivt till spets båda gångerna och med någon strykning invändigt kan man nog göra likadant igen.
Kommer bli väldigt lite spelad med tanke på spåret men vann från spår 11 första starten på Åby i april och då var det tredjespår en bit i tufft tempo innan man tog över och gick ändå undan.
Vår Vinnare :
5 Sweetman.

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart
Favoriten :
1 Night Hall hade spår 12 i debuten och det var stenhårt tempo hela vägen på loppet. Gick en bra repa i tredjespår sista 800 och trots att han aldrig var nära segern får han med beröm godkänt för insatsen. En jänkare bör ha vanan inne bakom bilen och det borde inte bli sämre än tredje invändigt om han skulle missa spetsen vilket jag tror han gör om han inte är riktigt vass ut. 4 Taiga Woodland är nämligen väldigt startsnabb och brukar ta ledningen bakom bilen.
Kruxet är att man aviserar släpp med Taiga då hon varit ifrån ett tag och kanske kan Goop hitta ut och ta över. Sårbar annars och jag tror på ett annat scenario.
Kan vinna men känns sårbar och börjar stiga upp mot 60% vilket känns lite för högt.
Motbudet :
7 Tengil Face är min idé i loppet. Har visserligen gjort bäst prestationer på längre distanser men det måste finnas en tanke bakom att man går ut över kort distans?
Rätt snabb ut bakom bilen och kan nog köras till spets i ett andra skede.
Går ner rätt rejält i klass här om man tänker på att han senast var ute i Harpers (galopp) och starten innan höll han strålande från ledningen i Örebro som tvåa bakom Electrical Storm.
Innan det tog han ledningen lätt från spår 5 och spårade hela vägen i ett V75 lopp.
Från spets har han 4 segrar och 3 andrapris på 8 försök så skulle Adrian få ta över tror jag han vinner faktiskt då han lär dra i ett hårt tempo. Kul idé och väldigt mycket bättre spelvärde.
Skrällen :
4 Taiga Woodland lär ju få rygg ledaren hur som haver och med tanke på stretchen är hon ett naturligt skrällbud. Nöjer mig faktiskt så med motbud då jag tror att någon av dessa tre vinner loppet.
Vår Vinnare :
7 Tengil Face

Spelförslag :
DD 1 : 1-3-5-8
DD 2 : 7 Tengil Face






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se