Speltips: Dagens Dubbel Tips till Rättvik fredag 1/5

Gårdagen var lite bitter när jag hoppade över From The Mine trots att det är lite av en favorit. Behövdes inga lopp i kroppen där inte. Lär säkert komma ut på V75 vad det lider och duger nog där med.
Rättvik inleder sköna maj med tävlingar under fredagskvällen och lite småtråkiga lopp om man får säga så. Mest sur är jag för jag lovade mig själv att spika Corroded nästa start han gjorde och så drar han spår 12. Snark.
Inledningen är också ett lurigt långlöp där favoriten fick ett tufft lopp senast som kanske sitter i benen. Bra chans annars.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
8 Royal T.N är stark och rejäl men senast blev det i tuffaste laget och det var omöjligt att svara attackerna en gång till på upploppet. Höll starkt till tredjepriset ändå och var fullt godkänd.
Skulle gissa på att Rickard N Skoglund Inte behöver mycket klaff på loppet för att duga här.
Motbuden :
6 Ninepoints Yankee är nog värst emot. Ensam på springspår och mycket plats borde innebära snabbstart mot ledningen där han bet ifrån sig bra sist. Favoriten är lite småseg ut så det får inte bli för långt fram för då kan nog Ninepoints Yankee hålla undan.
14 Fleet Admiral är riktigt bra för klassen och kombon Örjan/Redén behöver inte haussas nämnvärt. Tappade formen i slutet på förra året men visade bra skalle innan det. Återkommer efter lite vila här och har ett svårt utgångsläge med bakspår i bakre volten. Örjan brukar inte blåsa ur hästarna i årsdebuten så som brukligt kör han för sent och tar vad som går. Med rätt resa kan det givetvis bära hela vägen till seger men troligare är en top4 placering.
Skrällen :
12 Euskara är distansgynnad men även hon har vilat sen Frankrike. Galopperar lite väl mycket för att vara ett allvarligt motbud men kommer hon iväg bra från start kan hon vara tidigt framme utvändigt om ledaren. Då kan loppet vara låst för övriga och försvåra.
Vår Vinnare :
8 Royal T.N

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
9 Falcon Am har gjort det bra i alla starter under året. Två raka segrar och man avstod att gå ut på V75 för man ville inte starta på kort distans. Bra vinstchans men samtidigt verkar man spara sig lite till V75 på Gävle för man slår på skor bak. Ska räck långt ändå men gardering behöver inte vara fel.
Motbuden :
7 Tayson Bi vann lekande lätt senast när Goop kastade loss från tredje ytter. Rätt så kvick ut med bil och Goop lär nog försöka ladda vad som går trots spåret. Räknas från ledningen.
12 Corroded var jag tveksam till som näst senast som favorit men blev positivt överraskad så jag spelade en del starten efter på V75 när Erik körde. Hade riktig otur då som fastnade i trött rygg och hade en mur av hästar framför sig hela upploppet. Hade vunnit enkelt med lucka och trots spåret här vågar jag inte ta bort honom. Missvisande rad och blir säkert totalt bortglömd här.
Skrällen :
3 Aramis Amok är inte omnämnd någonstans men tycker Susanne har lyckats bra med honom. Har inte gjort bort sig ens i tuffare konkurrens och såg riktigt fin ut med ny balans senast. Samma nu och bra spår. Spännande och räknas. Glöm ej vid gardering.
Vår Vinnare :
3 Aramis Amok

Spelförslag :
DD 1 : 8 Royal T.N
DD 2 : 3-7-9-12






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se