Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Rättvik fredag 1/5

18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor här.

 

Gårdagen var lite bitter när jag hoppade över From The Mine trots att det är lite av en favorit. Behövdes inga lopp i kroppen där inte. Lär säkert komma ut på V75 vad det lider och duger nog där med.
Rättvik inleder sköna maj med tävlingar under fredagskvällen och lite småtråkiga lopp om man får säga så. Mest sur är jag för jag lovade mig själv att spika Corroded nästa start han gjorde och så drar han spår 12. Snark.
Inledningen är också ett lurigt långlöp där favoriten fick ett tufft lopp senast som kanske sitter i benen. Bra chans annars.

 

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
8 Royal T.N är stark och rejäl men senast blev det i tuffaste laget och det var omöjligt att svara attackerna en gång till på upploppet. Höll starkt till tredjepriset ändå och var fullt godkänd.
Skulle gissa på att Rickard N Skoglund Inte behöver mycket klaff på loppet för att duga här.
Motbuden :
6 Ninepoints Yankee är nog värst emot. Ensam på springspår och mycket plats borde innebära snabbstart mot ledningen där han bet ifrån sig bra sist. Favoriten är lite småseg ut så det får inte bli för långt fram för då kan nog Ninepoints Yankee hålla undan.
14 Fleet Admiral är riktigt bra för klassen och kombon Örjan/Redén behöver inte haussas nämnvärt. Tappade formen i slutet på förra året men visade bra skalle innan det. Återkommer efter lite vila här och har ett svårt utgångsläge med bakspår i bakre volten. Örjan brukar inte blåsa ur hästarna i årsdebuten så som brukligt kör han för sent och tar vad som går. Med rätt resa kan det givetvis bära hela vägen till seger men troligare är en top4 placering.
Skrällen :
12 Euskara är distansgynnad men även hon har vilat sen Frankrike. Galopperar lite väl mycket för att vara ett allvarligt motbud men kommer hon iväg bra från start kan hon vara tidigt framme utvändigt om ledaren. Då kan loppet vara låst för övriga och försvåra.
Vår Vinnare :
8 Royal T.N

 

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
9 Falcon Am har gjort det bra i alla starter under året. Två raka segrar och man avstod att gå ut på V75 för man ville inte starta på kort distans. Bra vinstchans men samtidigt verkar man spara sig lite till V75 på Gävle för man slår på skor bak. Ska räck långt ändå men gardering behöver inte vara fel.
Motbuden :
7 Tayson Bi vann lekande lätt senast när Goop kastade loss från tredje ytter. Rätt så kvick ut med bil och Goop lär nog försöka ladda vad som går trots spåret. Räknas från ledningen.
12 Corroded var jag tveksam till som näst senast som favorit men blev positivt överraskad så jag spelade en del starten efter på V75 när Erik körde. Hade riktig otur då som fastnade i trött rygg och hade en mur av hästar framför sig hela upploppet. Hade vunnit enkelt med lucka och trots spåret här vågar jag inte ta bort honom. Missvisande rad och blir säkert totalt bortglömd här.
Skrällen :
3 Aramis Amok är inte omnämnd någonstans men tycker Susanne har lyckats bra med honom. Har inte gjort bort sig ens i tuffare konkurrens och såg riktigt fin ut med ny balans senast. Samma nu och bra spår. Spännande och räknas. Glöm ej vid gardering.
Vår Vinnare :
3 Aramis Amok

 

Spelförslag :
DD 1 : 8 Royal T.N
DD 2 : 3-7-9-12

 

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.

Missa inte veckans bästa bonusar!

 • Störst
  100 kr extra
  Betsson
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Bäst odds
  100 kr extra
  NordicBet
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Snabbast
  100 kr extra
  Betsafe
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.