Speltips: Dagens Dubbel Tips till Halmstad måndag 23/3

Ny travvecka och förra veckan var väl godkänd utan pricken över i:et. I Fredags spelades Radetzky till storfavorit men som jag varnade för så var det iordningställt på Fighter Mearas och segern var väldigt bekväm när han väl gick felfritt. Ihop med mitt skrällbud i första 3 Il Mio Hooligan gav DD:n 46ggr.
Spelade inte den kombinationen själv men hoppas det gladde någon.
Spelade däremot som rekommenderat tvillingen med Hooligan och favoriten som gav glada 27ggr i odds så inte bara mörker.
Måndagens dagens dubbel lopp körs på Halmstad och det är faktiskt rätt fina hästar som startar och avslutningen håller ren V75-klass.
Det märks att våren är i antågande. Häng på!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
2 Devs Dragon är nog inte många som kan svara från start så ledningen här känns helt given. Borde haft en etta till i raden men felade kort före mål med segern klar. Har ändå 5/7 från spets.
Känns som två ben i mål redan och förmodligen bara galopp emot.
Motbuden :
3 Tony Afrika vet jag att Adrian håller högt men är en liten strulpelle som ibland bara inte vill ta i. Är annars både startsnabb och stark så trivs i främre träffen. Tar nog dödens här och kan nog hålla en bit. Skulle favoriten fela i starten är han helt plötsligt hästen att slå.
1 Cheerful Rivner är van vid tuffa motstånd och har två lopp i kroppen nu efter vila. Tyvärr kan man inte utnyttja läget alls så är helt utelämnad till turen och med tanke på det är spelvärdet alldeles för lågt. Bra häst annars.
10 Hurricane River har ok kapacitet men inte varit riktigt så fin som man skulle vilja önska senaste loppen så pass på den.
Skrällen :
11 Quite E.Wood har full form men går bäst i spets varför läget är helt fel. Häst i toppform dock och skulle det lösa sig samtidigt som favoriten gör bort sig kan han nog skrälla här.
Vår Vinnare :
2 Devs Dragon

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart
Favoriten :
1 Can Lane blir nog favorit från ett fint utgångsläge och har bara förlorat en gång från ledningen så taktiken borde vara klar. Skulle den misslyckas från start så borde man som sämst få rygg ledaren så vinstchansen är nog vettig oavsett. Dock inte startat sen december men vann direkt efter samma vila året innan. En av många bud.
Motbuden :
3 Demolition Man F. spikade jag näst senast när han plockade ner Quattro Töll från dödens och såg mycket fin ut. Senast blev det återigen dödens men över lång distans vilket inte alls gick.
Tränarkörd till den här starten vilket sätter ner chanserna litegrann men funkar bra över distansen och har ett passande läge.
2 Bastian T. gör alltid bra lopp när han gästar Sverige och har ett mycket bra spår jämfört med senast. Då backade man sist och avslutade bra till andrapriset utan chans på segern men hamnar man ett par hack längre fram den här gången ska det bli intressant att se hur långt det räcker?
10 Zio Tom Jet var spelad till favorit i samma lopp som Demolition Man F. vann från dödens. Blev fast invändigt då och hade lite otur på vägen. Riskerar att bli lite bortglömd till denna start och varning är utfärdad.
Skrällen :
12 M.T.Mighty Winner har svårast tänkbara spår på distansen men nu rycker man alla skor och det är optimalt för den här herren. Finns en del dugliga kamrater från bakspår som han kan ta rygg på under slutvarvet och då avslutar han vasst. Vad vid betydligt tuffare motstånd och ska bli intressant här.
Vår Vinnare : 12 M.T.Mighty Winner

Spelförslag :
DD 1 : 2 Devs Dragon
DD 2 : 1-2-10-12






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se