Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Boden torsdagen 19/3

18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor här.

Sviten bruten i tisdags. Spiken gjorde sitt men låset på 1 och 3 var tvåa och trea i mål. Lite besviken på 1 Smaragd Norrgård som fick perfekt lucka från rygg ledaren men som inte hade någon speed att komma med. Ökade visserligen farten ända in i mål men explosiviteten fanns inte där när luckan kom. 17 ggr åt skogen och kändes lite som att åka på en missad straffspark i fotboll.
Ingen idé att gråta över spilld mjölk utan nya tag.

Norrlandstrav under torsdagskvällen brukar i regel vara lite sämre lopp men vid första anblick ser det ändå småtrevligt ut.
Red Hot Tapdancer ser ut att bli rätt stor favorit efter senaste triumfen och det är vettigt men tänk på att 8 Variety Show var spelad till 1.88 senast dom möttes och fick chansen för sent då.
Räds inte dödens i detta gäng.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
5 Red Hot Tapdancer har siktet inställt på spets och slut och vägen dit underlättas av strykningar både innanför och av värsta motbudet på bakspår.
Hade gynnats av isbana men inget minus utan snarare inte lika stor fördel som andra av att gå barfota. Kördes resolut till spets senast och fick dämpa på krävande bana. Gick dock undan ärligt till slut och såg mycket fin ut. Svårslagen i spets.
Motbuden :
8 Variety Show mötte favoriten senast och var spelad till stor favorit då men kom inte förbi i starten och kröp ner i rygg. Fick sen lucka och sköt till bra men aldrig ett hot. Knappast tom i det läget och har styrkan för att utmana annars. Kommer han bara till här kan det bli tidigt avancemang denna gång och kan vara farlig att glömma.
13 NoLimitJimMit vann senast i debuten för Gabriella Laestander från ledningen men i väldigt billigt sällskap. Var dock spänstig och fin och gick undan på bra sätt. Lite annorlunda läge och motstånd nu men kan duga om tempo.
Skrällen :
11 Lennox Laday årsdebuterar men är inte så tokig i grunden. Brukar avsluta bra från byngliga lägen och motståndet är ganska beskedligt. Skulle de mer betrodda göra bort sig är jag inte främmande för att han räcker rätt långt. Totalt ospelad.
Vår Vinnare :
5 Red Hot Tapdancer

Dagens Dubbel 2 – 1640m Voltstart
Favoriten :
4 Hagentoy kanske blir knapp favorit mot 1 Zorro Swing men det är nog hugget som stucket. Voltstart är dock Hagentoys grej och han är snabb från alla spår. Fjärde är inte optimalt men han bör komma före värste konkurrenten och därmed befogad favorit.
Nio segrar på fjorton försök från spets talar sitt tydliga språk men har även vunnit från andra positioner så räknas hur som helst.
Dock så kan det bli samma visa som senast där han fick lägga mycket kraft för att ta sig till ledningen och det kan bli möra ben till slut.
Motbuden :
1 Zorro Swing drog längsta strået senast de möttes men då fick Hagentoy köra en bit för att få ledningen. Zorro hade mestadels dödens men blev avlöst varvet från mål. Eget angrepp i sista sväng och plockade säkert ner ledaren som var ganska stor favorit. Fick dock hjälp med tempot av Toutre men ska inte be om ursäkt för vinsten.
13 Höwings Star är en riktig hederhäst som är van att stå med tillägg. Dock är det alltid tufft över kortare distanser men tycker formen är fin och jag har lite feeling för den här herren till denna starten. Har en visslande avslutning och det ska väl klaffa lite någon gång.
Jag sticker ut hakan och tippar etta.
Skrällen :
6 Boulder Luke kan nog öppna bra härifrån och rusade i spets näst senast till överlägsen seger. Senast var det tuffare emot men gick i mål på en fin tid.
Passas tidigt om ni garderar!! Glöm ej!
Vår Vinnare :
13 Höwings Star


Spelförslag :
DD 1 : 5 Red Hot Tapdancer
DD 2 : 1-6-13

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.

Missa inte veckans bästa bonusar!

 • Störst
  100 kr extra
  Betsson
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Bäst odds
  100 kr extra
  NordicBet
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Snabbast
  100 kr extra
  Betsafe
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.