Speltips: Dagens Dubbel Tips till Boden torsdagen 19/3

Sviten bruten i tisdags. Spiken gjorde sitt men låset på 1 och 3 var tvåa och trea i mål. Lite besviken på 1 Smaragd Norrgård som fick perfekt lucka från rygg ledaren men som inte hade någon speed att komma med. Ökade visserligen farten ända in i mål men explosiviteten fanns inte där när luckan kom. 17 ggr åt skogen och kändes lite som att åka på en missad straffspark i fotboll.
Ingen idé att gråta över spilld mjölk utan nya tag.
Norrlandstrav under torsdagskvällen brukar i regel vara lite sämre lopp men vid första anblick ser det ändå småtrevligt ut.
Red Hot Tapdancer ser ut att bli rätt stor favorit efter senaste triumfen och det är vettigt men tänk på att 8 Variety Show var spelad till 1.88 senast dom möttes och fick chansen för sent då.
Räds inte dödens i detta gäng.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
5 Red Hot Tapdancer har siktet inställt på spets och slut och vägen dit underlättas av strykningar både innanför och av värsta motbudet på bakspår.
Hade gynnats av isbana men inget minus utan snarare inte lika stor fördel som andra av att gå barfota. Kördes resolut till spets senast och fick dämpa på krävande bana. Gick dock undan ärligt till slut och såg mycket fin ut. Svårslagen i spets.
Motbuden :
8 Variety Show mötte favoriten senast och var spelad till stor favorit då men kom inte förbi i starten och kröp ner i rygg. Fick sen lucka och sköt till bra men aldrig ett hot. Knappast tom i det läget och har styrkan för att utmana annars. Kommer han bara till här kan det bli tidigt avancemang denna gång och kan vara farlig att glömma.
13 NoLimitJimMit vann senast i debuten för Gabriella Laestander från ledningen men i väldigt billigt sällskap. Var dock spänstig och fin och gick undan på bra sätt. Lite annorlunda läge och motstånd nu men kan duga om tempo.
Skrällen :
11 Lennox Laday årsdebuterar men är inte så tokig i grunden. Brukar avsluta bra från byngliga lägen och motståndet är ganska beskedligt. Skulle de mer betrodda göra bort sig är jag inte främmande för att han räcker rätt långt. Totalt ospelad.
Vår Vinnare :
5 Red Hot Tapdancer

Dagens Dubbel 2 – 1640m Voltstart
Favoriten :
4 Hagentoy kanske blir knapp favorit mot 1 Zorro Swing men det är nog hugget som stucket. Voltstart är dock Hagentoys grej och han är snabb från alla spår. Fjärde är inte optimalt men han bör komma före värste konkurrenten och därmed befogad favorit.
Nio segrar på fjorton försök från spets talar sitt tydliga språk men har även vunnit från andra positioner så räknas hur som helst.
Dock så kan det bli samma visa som senast där han fick lägga mycket kraft för att ta sig till ledningen och det kan bli möra ben till slut.
Motbuden :
1 Zorro Swing drog längsta strået senast de möttes men då fick Hagentoy köra en bit för att få ledningen. Zorro hade mestadels dödens men blev avlöst varvet från mål. Eget angrepp i sista sväng och plockade säkert ner ledaren som var ganska stor favorit. Fick dock hjälp med tempot av Toutre men ska inte be om ursäkt för vinsten.
13 Höwings Star är en riktig hederhäst som är van att stå med tillägg. Dock är det alltid tufft över kortare distanser men tycker formen är fin och jag har lite feeling för den här herren till denna starten. Har en visslande avslutning och det ska väl klaffa lite någon gång.
Jag sticker ut hakan och tippar etta.
Skrällen :
6 Boulder Luke kan nog öppna bra härifrån och rusade i spets näst senast till överlägsen seger. Senast var det tuffare emot men gick i mål på en fin tid.
Passas tidigt om ni garderar!! Glöm ej!
Vår Vinnare :
13 Höwings Star

Spelförslag :
DD 1 : 5 Red Hot Tapdancer
DD 2 : 1-6-13






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se