Speltips: Dagens Dubbel Tips till Kalmar fredagen 13/3

Fredagen den trettonde och coronavirus på samma gång. Inte det bästa av förutsättningar men än så länge rullar travet på fast utan publik. Inte mycket skillnad alltså.

Chief Superb orkade inte riktigt hela vägen fram under tisdagens tävlingar utan fick nöja sig med andraplatsen efter en stark avslutning. Synd på DD:n som hade gett 37ggr med vikingen.
Kalmar bjuder på Fredagstävlingar och det är två ganska bra lopp för årstiden. Untersteiners Make More Cider har vunnit nästan hälften av sina starter och blir motiverad storfavorit i avslutningen men har en tuff motståndare i Mulligan som dock dras med hela 40m tillägg.

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart
Favoriten :
5 Sharp Dream verkar bli ganska stor favorit här och formen verkar fortsatt vara på topp.
Ska gå barfota bak vilket tränaren ser som positivt och har ett bra spår. Skulle Mega Star hålla uppe tempot utanpå Elof Palema som senast så ökar chanserna.
Motbuden :
11 Copaca Banana är minst lika vass som de bästa från framspår men har felat två gånger vilket oroar. Kapacitet finns annars i överflöd och skulle gynnas av högt temop.
Känns som att det vore dags med lite klaff. Går ner rejält i klass och min vinnare trots spåret.
2 Elof Palema var riktigt fin från ledningen senast trots hårt tryck och gick undan enkelt på upploppet.
Siktar nog återigen för ledningen men jag är lite orolig för att han ska bli överflyglad från start.
Bra chans annars.
6 Mega Star årsdebuterade senast med bravur. Från spår långt ut på vingen blev det tredjespår fram i dödens på Elof Palema och pressade hela vägen.
Långstegad herre som är svår att hålla tillbaka under vägen och trots spåret finns scenariot att han är först fram att ta över om en mindre betrodd håller ut favoriterna.
I vilket fall borde han gått framåt med loppet i kroppen och nu blir det även barfota runt om vilket är optimalt. Intressant.
Skrällen :
10 Ma Running var den som släppte ledningen senast till Elof Palema och fullföljde bra i rygg som tvåa utan att hota om segern. Såg ändå förbättrad ut och tog ett kliv framåt.
Vår Vinnare :
11 Copaca Banana

Dagens Dubbel 2 – 2140m Voltstart
Favoriten :
Make More Cider har två segrar från spets på de fyra senaste starterna och även om det är voltstart nu så är han ett givet spets och vinstbud. Haft spår två i volten två gånger tidigare och första gången tog han ledningen enkelt medans andra gången övertog han in i första sväng.
Klar förstahäst och jagas av övriga. Svårslagen.
Motbuden :
14 Mulligan är nog tuffaste motbudet och är givetvis van vid mycket tuffare lopp än det här. Det är dock inte lätt att plocka 40m på en så pass bra häst som favoriten om han får vara ifred i tät.
Första och ett av få motbud.
15 Julia Pellini är också stenhård dam som förmodligen kommer sikta på att lifta med i rygg på Mulligan under slutvarvet och blir nog lite för bortglömd här.
Sett till tidigare meriter så ska hon vara riktigt tuff här. Passa vid gardering.
Skrällen :
8 Valnes Havanna vann säkert från spets senast men siktar nog på invändig löpning denna gång. Två bra lopp på sistone och med lucka kan hon nog skrälla till.
Vår Vinnare :
2 Make More Cider

Spelförslag 1 :
DD 1 : 5-6-11
DD 2 : 2 Make More Cider
Spelförslag 2 :
DD 1 : 11 Copaca Banana
DD 2 : 14-15






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se