Speltips: Dagens Dubbel Tips till Umåker fredagen 7/2

Norrlandstrav på isbana är vad som bjuds under fredagskvällen. Robert Dunder och Nicklas Westerholm är de herrarna som har bäst hästar till start.
Jag provar att strecka alla Dunders i andra avdelningen.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart
Favoriten :
5 Toutre får bära favoritskapet efter två raka segrar. Båda starterna har inletts lugnt och sen avancerats fram utvändigt om ledaren i tidigt skede. Fick ta över ledningen senast och höll undan med minsta marginal. Hade nog inte kunnat stå emot varken Hagentoy eller Zorro Swing utan flax.
Gillar förutsättningarna med vinterbana men tror han kommer få jobbigare resa denna gång och bör garderas.
Motbuden :
3 Zorro Swing kastade sig i galopp från innerspåret senast sin vana trogen. Glöm den starten. Starten innan satt han i fjärde ytter i det loppet som Toutre vann. Struligt i sista sväng med massa galopperande hästar i vägen och avslutade bra. Kom i mål som fyra men var bara en längd efter vinnaren i mål och hade högre fart i mål.
Borde räknas mycket tidigt här.
1 Hagentoy varnade jag för näst senast där han inte fick fritt förrän 50m före mål bakom Toutre. Hade vunnit enkelt med lucka tidigare. Senast var han ute i samma lopp som Zorro Swing galopperade i men kunde inte haka på vinnande Elit Håleryd i spåren när denne kastade loss. Vet inte om distansen var för kort och man inte kunde växla tempo eller om kurvorna var besvärliga?
Något stod inte rätt till i alla fall. Fullföljde ok på avstånd som trea men var en besvikelse.
Måste ha gått framåt för att duga och kanske att ledningen kan få honom att tända till? Har 10 segrar på 16 försök från tät.
9 Höwings Star återkommer efter kort paus. Van vid att stå med tillägg och går bra på vinterbana. Kan gå om han kommer till.
Skrällen :
10 Elit Håleryd hade lite tur senast med vissa galopper men ska inte be om ursäkt för segern. Drog tåget i tredjespår och skakade av sig samtliga på borte långsidan. När sen invändig häst galopperade på upploppet lämnades han helt ensam och vann säkert.
Återstår att se om det var en tillfällig formtopp eller om han hittat tävlingsglädjen så här på ålderns höst. Inte speciellt märkvärdig innan det.
Vår Vinnare :
3 Zorro Swing

Dagens Dubbel 2 – 2640m Autostart
Favoriten :
13 Kalashnikov gillar distansen och är jämn och säker. Går alltid bra till slut men var lite sämre senast och fick nöja sig med tredjepriset. Hade dock otur med att få sent svar 500m före mål och blev utknuffad dubbelt i fjärdespår. Kan tagit ut sin rätt och normalt sett borde han duga i liknande lopp men liten brasklapp för insatsen senast. Man kommer att prova ett norskt huvudlag till den här starten som fallit väl ut tidigare.
Motbuden :
4 Hulk Boko kommer från samma stall som favoriten och är den som chefen väljer att köra. Vet att han kommer bli påpassad här men jag tror det blir tufft att hålla undan för samtliga här. Lite för mycket som ska stämma på förhand för att bära ett favoritskap. Ledningen vore ett plus och nog bästa chansen men då får man nog köra sig dit. 3/7 från spets.
14 Zooropa har två raka på vinterbanan och var även bra i ett V75-lopp starten innan det under julhelgen. Den i loppet som visat klart bäst form och räknas tidigt.
10 Mycrazydream är Robert Dunders tredje häst i loppet. (Variety och Zooropa) och har haft bra utdelning på slutet. Dock haft väldigt bra spår hela tiden så raden kanske ska tas med en nypa salt. Visar ändå bra form och gillar vinterbanan.
Skrällen :
7 Variety Show är startsnabb bakom bilen och har även tagit ledningen från springspår. Lär knappast vara en nackdel att få Ulf Ohlsson upp i sulkyn och är mitt spetsbud. Två bra insatser på slutet och kan skrälla här.
Vår Vinnare :
10 Mycrazydream på visad form.

Spelförslag :
DD 1 : 1-3
DD 2 : 7-10-14






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se