Speltips: Dagens Dubbel Tips till Eskilstuna måndag 3/2

Fick avsluta förra veckan med två tipsettor och en blygsam dubbel. Denna vecka inleds med de numer svenskhemmahörande tränaren Mika Forss i centrum. Han har två mycket bra chanser på dubbeln men jag väljer att gå på den ena.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
2 Ronaldo Malibu blir favorit från ett utmärkt spår och här kan nog Mika välja lite om han ska ladda direkt eller helt enkelt ta position och köra till om det passar. I vilket fall borde det vara hästen att slå.
Snabbstartade senast på V75 till spets men felade efter ett par hundra meter och sen var den dagen förstörd. Normalt sett inte osäker men kanske att Mika låter han trava in sig den här gången för att vara på säkra sidan eftersom det finns ett par som skulle kunna utmana inledningsvis och stressa upp hästen.
Motbudet :
6 Enge Lincoln är den jag tänker på i första hand som skulle kunna snabbstarta och sätta griller i huvudet på Mika Forss. Nu brukar inte Jansson bråka så mycket om positionerna så det är mycket möjligt att man släpper till favoriten efter en bit då det är full distans.
Tänkbart motbud även från rygg ledaren och skulle man få spets och en favorit som felar bort sig så är man helt plötsligt hästen att slå.
Skrällen :
3 Coffie U.N.G. satt fast näst senast och felade gången efter. Vann enkelt från dödens innan det i enklare omgivning så formen borde vara fortsatt bra.
Tränas av Svante Båth och körs av duktiga Kim Moberg. Hon kör alltid vårdat och brukar få ut max av styrningarna. Van vid tuffare motstånd och kan skrälla till.
Vår Vinnare :
2 Ronaldo Malibu

Dagens Dubbel 2 – 2140m Voltstart
Favoriten :
2 Quartam De Victor brukar öppna snabbt från alla öppna spår och här siktar nog Mika tidigt på spets. Senast stämde det äntligen på vägen och han kunde enkelt runda till seger.
Har nog vettig segerchans men lite för få segrar för att jag ska spela som favorit. Pass.
Motbuden :
10 Real Masterpiece har vilat ett par månader inför detta men är så pass rutinerad så det ska nog fungera i detta sällskap. Stor rutin från V75 och duktig kusk. Har en tung avsluning.
11 Sigel Garline vann senast efter en offensiv styrning och har visat riktigt bra form. Samma upplägg denna gång tro? Bra segerchans.
Skrällen :
3 Golden Road var kanske lite sämre senast (distansen?) men varit bra innan det. Startsnabb och lättplacerad och borde få ett vilsamt lopp återigen. Kommer luckan så kan det gå. Helt ospelad.
Vår Vinnare :
11 Sigel Garline

Spelförslag :
DD 1 : 2 Ronaldo Malibu
DD 2 : 3-10-11






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se