Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Romme fredagen 31/1

Vi avrundar årets första månad med tävlingar från Romme. Joakim Elfvings blir mannen på allas läppar i omgången då han har två favoriter till start där hans nyförvärv Hubba Go Alone blir omgångens megalampa i inledningen. Blir det ledningen även denna gång?

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
6 Hubba Go Alone har gjort tre starter för Joakim och gjorde bort sig i debuten men tagit två vattentäta segrar från spets efter det. Borde ha vettig chans att ta tredje raka då motstånden är ungefär detsamma som vid segrarna.
Motbudet :
2 C.Neway bör tas på allvar här. Vann två lopp i fjol och går framåt för varje start. Perfekt startspår då han inte är så snabb ut men sitter i andraspår direkt och får garanterat en bra position utan att förta sig. Har sen en tung avslutning men får nog inte hjälp av någon annan att sätta press på favoriten.
Skrällen :
9 Mio Flash har haft krafter kvar i mål på slutet och från detta läge kan han köra på chans och hoppas på lucka. Tidsmässigt ska han räcka långt med ett sådant lopp.
Vår Vinnare :
6 Hubba Go Alone

Dagens Dubbel 2 – 2140m Voltstart
Favoriten :
3 Red Alert W.F med Jorma Kontio blir nog befogad favorit här. Snabb ut och Kontio kör i spets vågar jag lova. Har en rapp avslutning och det ser bra ut på förhand.
Motbuden :
10 Young da Vici är en stentuff herre som inte gjort bort sig på V75. Inget ont om Per Lennartsson men det är ett intressant kuskbyte till Ulf Ohlsson. Borde hävda sig väl mot dagens motstånd och tänder kanske till lite extra med kuskbytet?
7 Justwalkonby är då Joakim Elfvings bidrag. Jämn och säker men sätter inte nosen först överdrivet ofta på slutet. Tror det är vingelrisk från spåret och jag avstår med tanke på det.
Var bra vid segern men fick det lite serverat då. Fast med krafter kvar i hårt sällskap senast.
Skrällen :
8 Master Hill är ny hos Oskar J och har gjort två starter. Verkar bli bättre för varje start men behöver lite tur med loppet den här gången. Får nog bra resa dock.
Vår Vinnare :
10 Young da Vici


Spelförslag :
DD 1 : 6 Hubba Go Alone
DD 2 : 3-8-10

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.

Missa inte veckans bästa bonusar!