Speltips: Dagens Dubbel Tips till Färjestad måndagen 27/1

Först ett stort grattis till Björn Goop och kretsen kring Face Time Bourbon till vinsten i Prix d'Amérique.
Björn Goop visade återigen varför han är världens bästa kusk och Frankrikesatsningen han inledde för ett par år sen börjar ge frukt.
Han är oerhört respekterad även bland fransmännen och visste ni att han t o m pratar flytande franska. Bara en sån sak.
Mitt travhjärta hoppade av glädje när man såg att hans iskalla styrning skulle gå vägen.
Grattis Goop!!
Färjestad inleder veckan och det är norska gäster i fokus i inledningen. Förväntar mig inga dunderodds denna omgången men vinstchansen känns desto större.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
4 Orlando Classic blir megalampa här med all rätt. Bara besökt Sverige en gång tidigare för nästan ett år sen och vann då enkelt från ledningen på Åby i ett ramlopp med bara fem hästar.
Segrat i 12/16 starter och aldrig varit sämre än trea så respekten bör vara stor och väl i spets är det svårt att fälla trots att spelvärdet blir extremt lågt.
Får nog bestämma i tät och vinner bekvämt.
Motbuden :
9 Cry Wolf N.O. är en annan norsk gäst som också har imponerat. Senast på Färjestad hamnade man i tredjepar utvändigt och stryrde på efter ett varv för att trava sista 1100m utvändigt.
Det som bekymrar mig är att senast var distansen 500m längre och det syntes i sista sväng att hästen hade problem att hänga med i tempoväxlingen men höll sin fart starkt in i mål vilket gav en enkel seger. Skulle favoriten få bestämma i täten avancerar man säkert igen men frågan är om man lyckas knäcka ledaren på styrka över 2140m om han dessutom får fuska bort en bit.
Jag tvivlar men vettigt motbud och favoriten får inte ha en dålig dag.
3 Mood Indigo är den som initialt skulle kunna svara ut favoriten om ledningen men får nog svårt att stå emot övriga i så fall. Ändå sju vinster på kontot och räknas bakom favoritduon.
Skrällen :
8 Ingemar Palema har testat vingarna på V75 men utan framgång. Rätt så kvick ut och kan nog hamna bra på det trots spåret. Skulle Cry Wolf N.O pressa upp tempot för hårt har han styrkan för att knäppa många sista halvvarvet. Blir nog i princip ospelad.
Vår Vinnare :
4 Orlando Classic

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
3 Expensive River blandar verkligen och ger med insatserna och är inte enkel att räkna på. Senast parkerade Per Nilsson i dödens och började massera ledaren varvet från mål och vann enkelt.
Två starter innan var han så bedrövlig så han fick startförbud.
Låter klyschigt men här måste man nästan se en värmning för att kunna rekommendera spel.
Riktigt kapabel de dagar han funkar och har spetsläge här.
Hästen att slå.
Motbuden :
6 Wir Ideal får sannerligen inga lätta lopp. Det är alltid utvändigt ett bit ner i kön men avslutningarna är alltid av bästa märke. Oberoende av löpningsförhållande och min vinnare.
Perfekt H2H häst om man gillar sådana spel.
10 Lullaby S.I.R. surras det en del om efter senast men är alldeles för ojämn för mig och möter dessutom hingstar o valacker från svårt utgångsläge. Avstår spel.
12 I'm Sailing har riktigt dåligt spår men är härdad i mycket tuffare sällskap än detta och skulle det bli tempo på loppet kan det gå. Storskräll i så fall.
Skrällen :
8 Yankee Boy trivs nog bättre på kortare distanser men ska ha ett lopp på rulle så det spelar nog ingen roll här. Hoppas nog att få gå med i rygg på Wir Ideal under slutvarvet och får han bara spara speeden till upploppet går det vansinnigt fort.
Vår Vinnare :
6 Wir Ideal

Spelförslag :
DD 1 : 4 Orlando Classic
DD 2 : 3-6-8






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se