Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Bergsåker fredagen 17/1

Fredagens dubbel från Bergsåker och Westerholm står i fokus.

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart
Favoriten :
6 Overpaid segrade tre starter förra året och det är väl nästan vad övriga skrapade ihop tillsammans. Favorit i ett öppet lopp men spelvärdet är lågt på alla favoritspelade hästar känns det som.
Vidöppet lopp men kan gå då värsta motbuden har bakspår.
Motbuden :
12 Natasha Avant har gjort två lopp i regi Westerholm och i debuten felade han direkt och gick mycket starkt som tvåa efter det.
Senast kröp Nicklas ner i rygg ledaren halvvarvet från mål vilket var lite förvånande men fick sin förklaring efter loppet. Hon hade sprungit hela loppet med punktering och man ville skona hästen så gott som gick. I ett öppet lopp med hästar utan meriter känns hon klart mest spännande trots utgångsläget.
10 Knifetown Hall är Westerholms andra häst och kanske den som blir mest spelad av de två. Bra meriter och gör sällan en dålig insats. Går bra bakifrån och avslutar alltid rejält. En av två?
11 Listas Alice har två raka segrar från rygg ledaren och med tanke på bakspåret blir det bra mycket tuffare nu. Nja..
Skrällen :
5 Granit Palema blir rejält kuskförstärkt med Magnus A Djuse i sulkyn. Gjort idel bra lopp i nya regin och passas tidigt till låg procent.
Vår Vinnare :
12 Natasha Avant

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
6 Tottenham har likt fotbollslaget varit lite ojämn på senare tid. Säkra vinster varvat med lite sega ben. Måste dock räknas tidigt här.
Motbuden :
5 Order by Box har två raka galopper vilket oroar men felfri kan han nog lägga iväg helt ok. Siktar nog på rygg på favoriten och med lucka blir han vinstfarlig.
Går ner lite i klass här.
11 Balotelli Crown är normalt sett första motbudet men jag har ingen riktig feeling för honom denna starten. Svårt spår och lite mycket galopper på vägen. Nej. Pass.
Skrällen :
8 Strong Will med Kjell Svanstedt comebackade senast på lite stela ben men har nog tagit ett kliv framåt med lopp i kroppen. Rätt så kvick ut och har gått bra med tunga lopp tidigare.
räcker långt tidsmässigt.
Vår Vinnare :
6 Tottenham


Spelförslag :
DD 1 : 10-12
DD 2 : 5-6

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.

Missa inte veckans bästa bonusar!